Hotel Grand Oasis Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

AA Grand Oasis Hotel

    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha:

Tento atraktívny hotel sa nachádza v oblasti Sharks Bay v Sharm El Sheikhu. Umiestnený je nad pobrežím s krásnym panoramatickým výhľadom na záliv Aqaba a toto miesto ponúka ideálne podmienky na potápanie a šnorchlovanie. Známe stredisko Naama Bay s mnohými obchodíkmi a možnosťami na zábavu je vzdialené cca 10 km a vzdialenosť od letiska je 6 km.

Popis:

Rozľahlý rezort má celkovo 438 izieb. Vybavený je vstupnou halou s recepciou a lobby barom, reštauráciou, viacerými á la carte reštauráciami a niekoľkými obchodíkmi. Vo vonkajšom areáli sa v priestrannej záhrade nachádzajú 2 veľké bazény (jeden z nich v zime vyhrievaný) s detským bazénom a k dispozícii je aj bar pri bazéne. Ležadlá, slnečníky aj osušky sú k dispozícii bez poplatku pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:

Komfortné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC, sušičom vlasov, SAT TV, mini chladničkou a trezorom. Každá izba je klimatizovaná a má balkón alebo terasu. K dispozícii sú aj izby s výhľadom na more alebo na bazény. Pre viacčlenné rodiny sú v hoteli tiež rodinné izby.

Šport a zábava:

Posilňovňa, stolný tenis, aerobik, futbal, volejbal, tenis za poplatok. Taktiež za poplatok rôzne kozmetické procedúry, masáže, sauna, wellness. Pravidelné animačné programy počas dňa aj večer. Večer tiež živá hudba a zábavný program.

Deti:

Detský bazén, detské ihrisko, detský klub.

Stravovanie: All Inclusive

Raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie, káva, čaj, koláčiky. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje počas dňa. Podrobný rozpis all inclusive obdržia klienti priamo na mieste.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grand Oasis Resort ****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 996 385
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-aa-grand-oasis-hotel-sharm-el-sheikh-egypt-z996385/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).