Hotel Fayrouz Resort Sharm El Sheikh

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Al Fayrouz Resort

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha:
Hotel je situovaný v centre letoviska Na´ama Bay a od vlastnej krásnej piesočnatej pláže ho delí len promenáda. Do centra mesta s množstvom obchodov, reštaurácií a barov sa dostanete pár minútovou prechádzkou. Medzinárodné letisko Sharm El Sheikh je vzdialené len 15 minút jazdy od hotela.

Popis:
Komfortný rezort má 210 izieb, ktoré sú rozmiestnené v hlavnej dvojpodlažnej budove a tiež v okolitých bungalovoch. Hotel privíta svojich hostí priestrannou vstupnou halou s recepciou a lobby barom. Ďalej je vybavený hlavnou reštauráciou, viacerými á la carte reštauráciami, rôznymi barmi, či kaviarňami. K dispozícii je tiež internetová kaviareň (za poplatok). Vo vonkajšom areáli sa nachádzajú 4 bazény (jeden z nich je v zime vyhrievaný) so slnečnou terasou a barom pri bazénoch. Plážové ležadlá, slnečníky a osušky sú poskytované zdarma pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:
Štandardné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou, WC, sušičom vlasov, satelitnou TV, telefónom, trezorom, klimatizáciou a balkónom alebo terasou. Izby typu superior majú rovnaké vybavenie, avšak sú rozlohou väčšie a majú výhľad na bazény. Prístup na internet je na izbe za poplatok.

Stravovanie:
Polpenzia – raňajky a večere formou bufetu.

Šport a zábava:
Plážový volejbal, fitness. Za poplatok kúpeľné procedúry, masáže, turecké kúpele, či rôzne vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov. Na pláži je tiež potápačská škola.

V hoteli sú pravidelne organizované večerné zábavné programy so živou hudbou.

Deti:
Mini klub pre deti vo veku 4 až 12 rokov, detský bazén.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Fayrouz Resort Sharm El Sheikh ****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 993 884
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-al-fayrouz-resort-sharm-el-sheikh-egypt-z993884/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).