Alpenland Sporthotel Maria Alm

  Rakúsko, Salzbursko, Maria Alm

Alpenland Sporthotel Maria Alm

    Rakúsko, Hochkönig / Maria Alm, Salzbursko, Ski Amadé, Maria Alm
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Maria Alm 200 m, Verejný vnútorný bazén: Maria Alm 500 m, Obchod s potravinami: Maria Alm 200 m, Nákupy: Maria Alm 200 m, Vlaková stanica: Saalfelden 7 km, Autobusová zastávka: Maria Alm 300 m, Letisko: Salzburg 60 km, stredisko Nadmorská výška: 890 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Maria Alm 1 km, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Maria Alm 300 m, Lyžovanie do domu nie je možné, Kyvadlová doprava do hotela: Nie, Maria Alm ponúka 30 km kríža - lyžiarske trate a prístup k sieti chodníkov Pinzgau.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Úschovňa batožiny, Sála / lobby, Salon, WLAN: zdarma, Miestnosť na topánky, Lyžiarská miestnosť, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zdarma, Raňajková miestnosť, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Terasa, Nefajčiar \ t -fajčiarske objekty, Záhrada, Trávnik, Slnečníky: zdarma, lehátka: zdarma, seminárna miestnosť, konferenčná miestnosť.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 11, - za noc, na vyžiadanie, podľa dostupnosti.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Popis

4 hviezdy Alpenland Sporthotel Maria Alm má výhodnú polohu, ale pokojnú, uprostred Maria Alm. Z balkóna si môžete vychutnať výhľad na neďaleký masív Hochkönig, jeden z najkrajších pohorí v Alpách. Len pár minút chôdze sa dostanete k vesničanému výťahu a k vchodu do športového areálu Skiwelt Ski Amade. Ponúkame v našej wellness ponuke krytý bazén, saunu, solárium a fitness centrum. V našej reštaurácii ponúkame tradičnú rakúsku kuchyňu, ako aj medzinárodné jedlá. Vegetariánske alebo vegánske jedlá sú prispôsobené vašim preferenciám.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zdarma, balkón / terasa, Kúrenie, Pohovka, Káblová televízia, WLAN: zadarmo, trezor: zadarmo.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľová vaňa / WC / balkón, 32 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 400 m2 Für Kinder ab 0 Jahren. Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: Pre deti od 0 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: 20 x 5 m, sauna, relaxačná miestnosť, otváracia doba: lokálne zverejnené.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu, večere (4 chody): 4 chodové večere s výberom alebo formou bufetu, silvestrovská večera: silvestrovský gala s hudbou.

Aktivity v cene

Posilňovňa, Stolný tenis, Hochkönig karta.

Deti

herňa; Požičiavanie hier, Detské ihrisko, Detská stolička.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 535
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií