Hotel AlpenParks Resort Maria Alm

  Rakúsko, Salzbursko, Maria Alm

Alpenparks Hotel & Apartment Maria Alm

    Rakúsko, Hochkönig / Maria Alm, Salzbursko, Ski Amadé, Maria Alm
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Zostaňte tam, kde sa cítite ako doma. V týchto štýlovo zariadených izbách nájdete dostatok priestoru. Rezort Maria Alm sa nachádza v najlepšej polohe rekreačnej oblasti Hochkönig. Bez ohľadu na to, ako chcete tráviť svoju dovolenku, Maria Alm ponúka nespočetné množstvo aktivít.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Maria Alm 5 m, Verejný krytý bazén: Zell am See 20 km, Obchod s potravinami: 50 m, Nákupy: 5 m, Vlaková stanica: Saalfelden 6 km, Letisko: Salzburg 70 km, Ľadovec: Kitzsteinhorn Kaprun 30 km, Nadmorská výška strediska : 800 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Dorfjet - Lyžiarske stredisko quot;Natrunquot; Maria Alm 100 m, Behať na lyžiach: 300 m, Skibus (najbližšia zastávka): 100 m, Hotel Shuttle: Nie.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála / Lobby, WLAN: zadarmo, Miestnosť na zavedenie: Lyžiarske stredisko a sušička, Lyžiarska miestnosť, Výťah, Parkovanie: zdarma, Raňajková miestnosť, Reštaurácia

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Župan na zapožičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zadarmo, Balkón / terasa, Telefón, Káblová televízia, WLAN: , Trezor: zadarmo, nefajčiarsky hotel.

typy izieb a apartmány

2 lôžková, sprcha/WC, balkón, Standard, ~ 20 m2. 2-3 lôžková, sprcha/WC, balkón, Standard Plus, rozkladacia pohovka pre 3.osobu, max. 2 dospelí a dieťa do 12,9 rokov, ~ 25 m2. 1-2 lôžková, sprcha/WC, balkón, Single s dieťaťom, ~ 20 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 100 m2, Pre deti od 6 rokov. Sauna, Bio sauna: Bio-bylinná sauna, Relaxačná miestnosť, čajový, ovocný a vodný bar, Otváracie hodiny:

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: luxusné, popoludňajšie občerstvenie, večera: 4 chodové menu s výberom (výber hlavného jedla), šalátový bar, vegetariánske menu: na vyžiadanie, vianočná večera (24.12.).

Aktivity v cene

Výhody karty Hochkönig v zime: Voľný vstup na nočné lyžovanie na Maria Alm, početné zľavy na rôzne atrakcie v lyžiarskom regióne (napr. Toboggannin, jazdy na koni atď.), Zľavy u mnohých poskytovateľov služieb (lyžiarska škola, požičovňa lyží, tenisová hala atď.).

Deti

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

AlpenParks Resort Maria Alm ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 925 558
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií