Hotel Alpinresort Schillerkopf

  Rakúsko, Vorarlbersko, Bürserberg

Alpinresort Schillerkopf **** sup.

  Rakúsko, Brandnertal, Vorarlbersko, Bürserberg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

(Montafon, Klostertal, Walgau, Grosswalsertal und Brandnertal), nádherná turistická oblasť. Vydajte sa do hôr, užite si pokoj a prírodu. Nachádza sa v pohraničnom regióne Rakúska, Švajčiarska a Lichtenštajnska a sú tu veľké možnosti na výlety.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Bürserberg 3,5 km, Verejný vnútorný bazén: Bludenz 10 km, Obchod s potravinami: Bürserberg 3,5 km, Nákupy: Nákupné centrum 8 km kefa, Vlaková stanica: Bludenz 10 km, Letisko: Zürich-Kloten 180 km, Letovisko : 1.200 m, lyžiarsky vlek: oheň 7 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Recepcia, Sála / hala: s krbom, Čítáreň: Schillerkopf-Media centrum, WLAN: bezplatne, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovanie:, Garáž: platí sa na mieste Euro 5, - za deň, Jedáleň, panoramatická reštaurácia MundArt, Richard`s Bar

vybavenie izieb

Detská postieľka ako dodatočná posteľná bielizeň na požiadanie / za príplatok:, Sprcha / WC, Sušič vlasov, Župan na zapožičanie: zdarma (kúpeľný kôš s županom a osušku), Papuče na zapožičanie: zdarma, Balkón, Obývací priestor: časť, Pohovka : niektoré, Rádio, Telefón, Káblová TV, WLAN: zdarma, Bezpečný: zdarma, Nefajčiarsky.

Fitness, wellness

Wellness zóna: 1300 m2, Pre deti od 14 rokov. Krytý bazén, vonkajší bazén: Pre deti od 6 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: ~ 280 m2, Vonkajší bazén: (), Parný kúpeľ, Vonkajšia sauna, Fínska sauna, Bio sauna, Relaxačná miestnosť, Otváracie hodiny: zverejnené lokálne. 1 x na osobu / pobyt (15 rokov): (cca 15 min.) Zahrnuté ().

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Beauty Centre, Masáže.

Stravovanie

Polpenzia plus, welcome drink, raňajky formou bufetu: s regionálnymi špecialitami, malé obedové občerstvenie: od 12:00, popoludňajší čaj: od 15:00, večera (4 chody):, tematické večery: príležitostné, bezplatné používanie nápojov formou bufetu s čerstvým ovocím, ovocnou šťavou, vodou a čajom v kúpeľoch a na podlahách.

Aktivity v cene

Malá posilňovňa s bežeckým trenažérom, crossovým trenažérom a ergometrom (podľa dostupnosti), (podrobnosti podľa miestnych príspevkov).

Deti

Detské menu: na vyžiadanie, vysoká stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 12, - za noc.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Alpinresort Schillerkopf ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 015 301
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií