AMC Royal Hotel & Spa

  Egypt, Hurghada, Hurghada sever

AMC Royal Hotel & SPA

    Egypt, Hurghada, Hurghada sever
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Zažite ničím nerušenú dovolenku v rezorte priamo na pláži. Či už túžite po relaxácii, aktívnej dovolenke spojenej s nákupmi alebo chcete len tak oddychovať na pláži, tento hotel Vám splní všetky Vaše želania.
Poloha:

Hotel sa nachádza v známom a čoraz obľúbenejšom letovisku Hurhgada na pobreží Červeného mora. Nákupné možnosti sú priamo v hoteli a tiež v 11 km vzdialenom centre Hurghady, kde nájdete množstvo barov, reštarácii, kaviarní alebo tradičné trhovisko, kde zažijete pravú orientálnu atmosféru. Medzinárodné letisko v Hurghade je vzdialené 13 km od hotela.

Vybavenie:

Hlavná budova, 3 vedľajšie budovy, 394 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 4 a´la carte reštaurácie (talianska, orientálna, ázijská ), 3 bary, 2 vonkajšie bazény (1 bazén v zime vyhrievaný), miniaquapark, animácie, živá hudba, diskotéka, miniklub, detské ihrisko, fitnes, plážový volejbal, stolný tenis, šípky, boccia. Za poplatok: SPA centrum, masáže, parná miestnosť, sauna, biliard, práčovňa, obchody, shisha, požičovňa áut, doktor, babysitting.

Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (34 m2), rodinné izby (45m2, max. 2+2), rodiné izby cennected (90m2, 2 miestnosti, max. 4+4), štandartná izba premium (55 m2, max. 2+2) za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13 r., klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, LCD TV, set na kávu a čaj, minibar, trezor, balkón/terasa. Za poplatok: WiFi.

Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, skoré raňajky 05:00 - 07:00, raňajky 07:00 - 10:00, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00 - 22:00, neskoré večere 23:00 - 02:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred), importované nápoje. Podrobnejší rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:

Piesočnatá pláž s veľmi pozvoľným vstupom do mora a s mólom sa nachádza priamo pred hotelom. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícii zadarmo. Vodné športy na pláži a škola potápania sú k dispozícii za poplatok.

AMC Royal Hotel & SPA

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Hurghada - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Hurghada - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: AMC Royal Hotel & SPA *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Hurghada, Hurghada
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

AMC Royal Hotel & Spa *****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 031 835
Dnes 8–16 h

Lokalita

Nezáväzná objednávka

AMC Royal Hotel & SPA
    Egypt, Hurghada, Hurghada sever

Cena
658 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 031 835

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
658,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-11 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
17,64 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
10,89 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €