Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör)

  Turecko, Alanya, Kleopatrina pláž

Anjeliq Downtown

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Tento hotel si vďaka výbornej polohe v centre mesta a blízkosti pláže určite zamilujete. Je výbornou voľbou pre tých, ktorí túžia po dovolenke spojenej s poznávaním okolia a nákupmi.

Poloha:
Hotel sa nachádza v centre Alanye, kde si užijete nespočetné možnosti nákupov a zábavy. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 120 km a centrum tohto historického veľkomesta 130 km.

Vybavenie:
5- poschodová budova, výťah, 70 izieb, recepcia, lobby s WiFi, 2 bary. Za poplatok: práčovňa, obchody.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., štandardné izby s jacuzzi (max. 2+1), rodinné izby (max. 4+0), bezbariérové izby, klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, set na kávu a čaj, trezor, minibar, balkón/terasa. Detská postieľka na vyžiadanie. Za poplatok: room service.

Stravovanie:
Polpenzia formou bufetu. Podrobnejší rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:
Súkromná piesočnatá pláž sa nachádza 50 m od hotela a dostanete sa na ňu cez miestnu komunikáciu. Plážový servis ako ležadlá a slnečníky sú poskytované zadarmo. Plážový bar a vodné športy sú za poplatok.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 60 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 122 322
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-anjeliq-downtown-alanya-turecko-z1122322/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií