Apartmán Black & White

Taliansko, Elba, Portoferraio

Apartmán Black & White

  Taliansko, Elba, Portoferraio
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Portoferraio je největším letoviskem a zároveň hlavním přístavem ostrova. Najdete zde množství restaurací a barů, malebné uličky ve staré městská čtvrti a pobřežní promenáda lákají k večerním procházkám. Na n áměstí Pizza Napoleone stojí Villa dei Mullini, oficiální residence Napoleona Bonaparta. Dnes je z ní Napoleonovo muzeum.

Popis objektu

Apartmán BLACK & WHITE (Calata Italia) je umístěn ve 4. patře v budově s výtahem v blízkosti přístavu trajektů v letovisku Portoferraio, hlavní přístavní tepně ostrova a je díky tomu ideální především pro klienty, kteří přijedou bez vlastního automobilu. Pláže Le Ghaie, Capo Bianco a Sottobomba jsou dosažitelné pěšky, stejně jako historické centrum a další místa s širokou paletou služeb zaručujících příjemně strávenou dovolenou u moře. Apartmán je nedávno rekonstruován a moderně vybaven, má vlastní sociální zařízení, pračku, TV, troubu, topení, klimatizaci (za poplatek) a menší balkon. Parkování je možné na veřejném parkovišti.

Vzdialenosť od

pláže 400 m, centra s obchody 500 m, přístavu 50 m, od ubytovací kanceláře cca 190 m

Pozícia objektu v letovisku

rušné místo, u promenády

Vybavenie objektu

výtah

Ubytovanie

apartmán, mono 2 -

obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem

(max. 2 osoby, počet ložnic)
plocha 28 m2, 4. patro, balkon, menší, do ulice, klimatizace, na vyžádání, 4 €/den, topení, moderní vybavení, bez patrových postelí, TV, lednice, pračka, trouba, sprcha, parkoviště, veřejné, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 19:30 příjezd po 20:00 hod. za poplatek 20 €, odjezd do 09:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: neni
Klimatizácia: zdarma
Televízia: ano
Chladnička: ano
Balkón: ano

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 344 138
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií