Plavi Apartmán

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš

Penzión SELCE

    Chorvátsko, Omiš, Stredná Dalmácia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

situované v mestečku Selce pri Crikvenici, 30 m od hlavnej pláže, 100m od centra, pri plážovej promenáde, pláž ocenená modrou vlajkou.

Vybavenie

reštaurácia s terasou, kaviareň, trezor. Pes povolený za poplatok 10€ na mieste (v blízkosti pláž pre psov). Hotel nemá vlastné parkovisko.

Ubytovanie

2 a 3-lôžkové izby, 4- lôžkové s poschodovou posteľou, situované na more alebo do parku, klimatizácia v cene, WiFi, kúpeľňa, niektoré izby s balkónom. 1-lôžková izba za príplatok 40%.

Stravovanie

Raňajky formou bufetových stolov. Večera - polievka, šalát a dezert formou bufetov, hlavné jedlo výber z 5 menu.

Popis zľavy

Zľavy na 3. lôžku: 0 - 4 roky zdarma bez stravy 4 - 12 rokov 50% nad 12 rokov 30%

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 478 931
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií