Hotel Vila Mile

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice

Apartmánový dům Mile

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poznámka

Předpokládané odjezdy

Charakteristika

vkusně zařízená rodinná vilka, nabízející ubytování s polopenzí, je situována v klidné části vilek přibližně 400 m od moře, nad hotely Olympia a Imperial. Do centra městečka, vzdáleného cca 800 m, se dostanete příjemnou procházkou po pobřežní promenádě. Vhodné pro klienty hledající kvalitní ubytování v klidné části jinak velice živého letoviska.

Ubytování

MONO 2 - jedna místnost se dvěma lůžky a kuchyňským koutem s lednicí, vlastní sociální příslušenství, TV, terasa, zvýšené přízemí BILO 2+1 - samostatná dvoulůžková ložnice, obytná místnost s kuchyňským koutem s lednicí a možností přistýlky, vlastní sociální příslušenství, TV, terasa, zvýšené přízemí.

Stravování

polopenze v nedaleké restauraci penzionu Vjeko vzdálené asi 300m.

Vybavenost

parkování u domu, gril, Wi-Fi. Bohatá nabídka společenského i sportovního vyžití.

Pláž

400 m, oblázková s pozvolným vstupem do moře, bohatá nabídka plážových a vodních sportů.

Nástup na ubytování

sobota od 14 h.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 772 720
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií