Apartmány Aurora

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar

Apartmány AURORA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

POLOHA: 50 m od vstupu do turistického komplexu Borik.
VZDÁLENOST OD PLÁŽE A DRUH PLÁŽE: do 350 m, písčitá, travnatá a oblázková.
BAZÉN: ne.
SLUŽBY: pronájem apartmánu.
KLIMATIZACE: ano, za příplatek (180 Kč/den).
INTERNET: ano.
PARKOVÁNÍ: zdarma.
POPIS: komplex Borik a Diklo jsou velmi živé turistické komplexy a nabízí pestrou nabídku zábavy. V bezprostřední blízkosti jsou restaurace, kávové bary, pizzerie, diskotéky a obchody. Sport: minigolf, vodní tobogán, tenisové kurty, pronájem skútrů. V budově je 5 apartmánů, budova je nově uzpůsobena.
1/2+1 APP: apartmány jsou v patře. Ložnice s manželskou postelí a přistýlkou, kuchyně s jídelním koutek a troubou, malý balkon, koupelna.
1/2+2 APP: apartmány jsou v přízemí nebo v patře. Ložnice obývací pokoj s přistýlkou, kuchyně s jídelním koutem a troubou, zastřešená terasa s nábytkem, koupelna.
1/4+1 APP: apartmány jsou v přízemí. Dvě ložnice a obývací pokoj s gaučem, kuchyňskou linkou, terasou s nábytkem, koupelnou. Hosté mohou používat gril na dvoře.
PŘÍJEZD/ODJEZD: po 14 hod./do 10 hod.
POZNÁMKY: výměna lůžkovin a ručníků 1x týdně. Apartmány jsou útulné a moderní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Aurora ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 283 663
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-aurora-severna-dalmacia-chorvatsko-z1283663/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií