Hotel Ferienland Stubai Appartementhaus

  Rakúsko, Tirolsko, Fulpmes

Apartmány Ferienland Stubai

    Rakúsko, Stubai, Tirolsko, Fulpmes
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nástup

Check-in: 16:00 hod. / Check-out: do 10:00 hod.

Poloha

Apartmány Stubai sa nachádzajú na pokojnom a slnečnom mieste v stredisku Fulpmes (asi 500 m od centra). Miesto je veľmi vhodné aj pre rodiny s deťmi. Lyžiarsky areál Schlick 2000 je vzdialený len asi 200 m, ľadovec Stubai je vzdialený asi 20 km. Zastávka skibusu je asi 500 m od apartmánového domu. Vo Fulpmesi možnosť korčuľovania, v okolí je tiež asi 30 km bežeckých tratí. V miestnej športovej hale možnosť lezenia. Lyžiarska oblasť Schlick 2000 je známa vďaka svojej všestrannosti a dobrej dopravnej dostupnosti (len asi 15 minut jazdy po diaľnici z Innsbrucku). Sú tu vynikajúce podmienky pre prírodný sneh, ktoré spolu s plošným zasnežovaním zaručujú istotu snehu. Lyžovať môžete na 25 km zjazdoviek rôznych obtiažností s 9 odpočinkovými miestami. Schlick 2000 ponúka taktiež najdlhší zjazd v Stubaitale v dĺžke asi 3 km. Dieťa do 10 rokov lyžuje zdarma (v doprovodu jedného rodiča). Pre deti je tu možnosť detské škôlky a lyžiarskej školy, s možnosťou stráženia. Každý štvrtok nočné sánkovanie na upravenom a osvetlenom 3 km zjazde (19:30-21:00). Pre vyznávačov snowboardu či freestyle je tu Free nature park. Pre bežcov je pripravená výšková okružná lyžiarska trať s dĺžkou 3,5 km (klasický štýl i korčuľovanie). Ďalej možnosť putovania na snežniciach. Ľadovec Stubai prináša možnosť lyžovania od októbra do júna - ide o najväčšiu ľadovcovú lyžiařsku oblasť Rakúska.

Zariadenie

Sauna, solárium, infrakabína, fitnes, biliard, playstation, herňa, detské ihrisko, Wi-Fi internet, stolný tenis, požičovňa bicyklov, gril, knižnica, spoločná kuchynka (napr. na organizovanie spoločného posedenia skupiniek), úschovňa lyží, slnečná terasa, minimarket, práčovňa.

Ubytovanie

Apartmány Stubai ponúkajú príjemné ubytovanie apartmánového štýlu v 2 až 6-lôžkových apartmánoch typu MONO, BILO a TRILO s vybaveným kuch. kútom, TV, telefónom, soc. zariadením, väčšina s balkónom (viď popis).

Stravovanie

Vlastné. Možnosť objednania čerstvého pečiva a mlieka z neďalekej farmy.

Vlek

Lyžiarsky areál Schlick 2000 asi 200 m od apartmánového domu, ľadovec Stubai asi 20 km. Zastávka skibusu asi 500 m.

MONO 2

Obsadenosť 2 osoby, typ štúdio, asi 21 m2, jedna miestnosť s rozkladacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, balkón, výhľad do údolia.

BILO 4

Obsadenosť 4 osoby, asi 39 m2, dvojlôžková spálňa a obývacia miestnosť sr ozkládacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, výhľad na les.

BILO 4 B

Obsadenosť 4 osoby, asi 39 m2, dvojlôžková spálňa a obývacia miestnosť sr ozkládacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, balkón, výhľad na les.

BILO 4 BU

Obsadenosť 4 osoby - asi 42 m2, dvojlôžková spálňa a obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, balkón, výhľad do údolia.

BILO 6

Obsadenosť 6 osôb - asi 44 m2, spálňa s dvomi poschodovými posteľami, obývacia miestn ts rozkladacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, balkón, výhľad do údolia.

TRILO 6

Obsadenosť 6 osôb - asi 60 m2, dve dvojlôžkové spálne, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom a kuch. kútom, TV, telefón, soc. zariadenie, balkón, výhľad do údolia.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ferienland Stubai Appartementhaus ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 762 276
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-ferienland-stubai-stubaital-rakusko-z762276/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií