Hotel Feinschmeck

  Rakúsko, Salzbursko, Zell am See

Hotel Feinschmeck

    Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Rakúske jazerá, Salzbursko, Zell am See, Zeller See
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel Feinschmeck sa nachádza uprostred malebného starého mesta Zell am See priamo v pešej zóne. Ak chcete vychutnať malý, jemný mestský hotel je ideálnou základňou pre vašu letnú dovolenku. Po aktívnom dni si hostia môžu vo večerných hodinách vychutnať lahôdky v reštaurácii Feinschmeck.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: 0 m, Príloha: spojený podzemným tunelom 10 m, Verejný krytý bazén: Erlebnisbad Zell am See 250 m, Obchod s potravinami: 50 m, Nákupy: 50 m, Vlaková stanica: Letisko: Salzburg 75 km, Ľadovec: Kaprun 10 km, Stredisko Nadmorská výška: 750 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Zeller See 100 m, Hotelová kyvadlová doprava: Nie.

všeobecné vybavenie

Prijímacia plocha: s recepciou, salónikom a informačným centrom, WLAN: zadarmo, Výťah: do 2. poschodia, Parkovanie: platí sa na mieste, Euro 10, - denne, Garáž: platí sa na mieste, Euro 14, (City Garage), á la carte reštaurácia, bar, kaviareň, terasa, prístavné apartmány a wellness centrum - spojované podzemné.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: zadarmo, Papuče zapožičané: zdarma, Posedenie, Rádio, Telefón, Nefajčiarske zariadenie, chladnička a rýchlovarná kanvica, štýlovo a vkusne zariadené.

typy izieb a apartmány

2-posteľová vaňa / sprcha / WC, ~ 18 m2, 2-3 posteľová vaňa / sprcha / WC, dvojlôžková izba a rozkladací gauč, ~ 22 m2, Spálňa s manželskou posteľou, Obývacia miestnosť na spanie s rozkladacím gaučom pre dve deti do 14,9 rokov alebo 1 dospelý, Max 2 dospelí a 2 deti do 14,9 rokov alebo 3 dospelí, ~ 38 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 85 m2, pre deti od 0 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Parný kúpeľ, fínska sauna, bio sauna, relaxačná miestnosť, malý wellness bar s čajovým výberom pre Vás zdarma, veľká vírivka, aromatický sprchový kút, 2 sprchové vane, Otváracie hodiny: od 15:00 do 20:00.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže: na vyžiadanie.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu: s ekologickými výrobkami, samostatne rezervovateľné (3 chodby): Menu (reštaurácia je v nedeľu zatvorená, večera sa podáva v reštaurácii Partner).

Aktivity v cene

ZELL AM SEE-KAPRUN KARTA VRÁTANE - v súčasnosti s nasledujúcimi službami: viac ako 20 destinácií, ako napríklad Schmittenhoehe výťahy a výstupy, 1 x plavba po jazere Zeller, 5 jazerá na jazere Zeller, Kapruner Dams (Lift), Kaprun Glacial Letecká tramvaj, Wildernis-park Ferleiten (Bruck), Národné parky Mittersill, Krimmlerské vodopády, Krytý bazén Zell am See, Maiskogelov výťah Kaprun, Sigmund-thun Klamm, Kitzjochklamm, Vorderkaserklamm, Seisenbergerklamm, Mestské múzeum Zell am See, Hrad Rietzen, Heimatmuseum Saalfelden, Knappenstupe Leogang, Okrem týchto pridružených podnikov ponúkajú aj zľavy držiteľom karty: Grossglockner High Alpine Road, Vötter Vehicle Museum, Kaprun Priehrada Museum, Platné od. 14.05.-16.10.

Deti

Vysoká stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 10, - za dieťa / noc, Detské posedenie na vyžiadanie.

Domáci maznáčikovia

na vyžiadanie, Euro 10, - denne splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Feinschmeck ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 863 644
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-feinschmeck-kaprun-rakusko-z863644/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií