Apartmány Marta

  Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski

Apartmány Marta

    Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Krátky popis
O ubytovaní

Poloha: apartmánový dom sa nachádza cca 400 m od kamienkovej pláže, sú tu aj vybetónované plochy na slnenie a je cca 800 m od centra mesta Novi Vinodolski.

Popis

klientom sú k dispozícii 2 apartmány – typ 1/2+1 a 1/4+1. Apartmány sú klimatizované (za poplatok), majú SAT TV a Wi-Fi. Parkovanie je pri dome zdarma.

Ubytovanie

Apt. 1/2+1 – dvojlôžková spálňa, samostatná kuchyňa s prístelkou – gauč na spanie pre jednu osobu, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón.

Apt. 1/4+1 – dve dvojlôžkové spálne, kuchyňa spojená s obývacou časťou, kde je gauč s možnosťou spania pre jednu osobu, kúpeľňa s vaňou a WC, balkón.
Stravovanie

vlastné.

Šport a zábava: letovisko ponúka široké možnosti športového aj spoločenského vyžitia.
Poznámka

Prihlasovací poplatok (platí sa na mieste) 2,5 € / osoba / pobyt.
Pes (na vyžiadanie) – platí sa na mieste 5 € / deň.
Klimatizácia – platí sa na mieste 6 € / apartmán / deň.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 511 595
dnes zatvorené

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií