Arte Hotel Kufstein

  Rakúsko, Tirolsko, Kufstein

arte Hotel Kufstein

  Rakúsko, Tirolsko, Kufstein
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

S našou pozoruhodnou architektúrou, čistým dizajnovým jazykom a množstvom svetla vytvárame príjemne nekomplikovanú atmosféru. Vychutnajte si príležitostné bývanie na štvorhviezdičkovej úrovni v modernom dizajne a tešíme sa na našich priateľských Kufsteiner arte-ists, ktorí vás pozdravujú žiarivým úsmevom! Príďte a cítite sa ako doma v novovybudovanej Kultúrnej štvrti v centre mesta.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Kufstein 0 m, Obchod s potravinami: Kufstein 100 m, Nákupy: Kufstein 100 m, Vlaková stanica: Kufstein 800 m, Zastávka autobusu: Kufstein 50 m, Letisko: Innsbruck 80 km, Stredisko: 504 m, Lyžiarsky vlek: Kaiserlift Kufstein 1,5 km, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Söll 12 km.

Aktivity v cene

Kufsteiner All inkl. Karta (od 2 nocí) na množstvo bezplatných služieb a zľavy.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie a dostupnosť, Highchair: na vyžiadanie.

Domáci maznáčikovia

Na vyžiadanie je 10, - EUR za noc splatné na mieste bez jedla.

všeobecné vybavenie

Recepcia, úschovňa batožiny, recepcia, hala / lobby, WLAN: zadarmo, úschovňa lyží, úschovňa bicyklov, výťah, garáž: platí sa na mieste, Euro 12, - denne, raňajky, bar, terasa, Nefajčiarsky objekt , Seminár, Konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na požičanie: zadarmo, je k dispozícii na požiadanie na recepcii, Papuče zapožičané: zadarmo, je k dispozícii na požiadanie na recepcii, Klimatizácia: zadarmo Poplatok, Vykurovanie, Minibar: platí sa na mieste, Telefón, Káblová televízia, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-3 lôžka sprcha / WC, Standard, 21 - 23 m2, 2-3 lôžka sprcha / WC, Extra, Grande, 26 - 29 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 100 m2, Pre deti od 0 rokov. Iba pod dohľadom dospelej osoby. Parný kúpeľ, Fínska sauna, Posilňovňa: 3 kardio vybavenie, Otváracie hodiny: podľa lokálneho zverejnenia.

Stravovanie

Raňajky, Welcome drink: hroznová šťava, raňajkový bufet.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 333 020
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií