Hotel Astra

  Slovensko, Bratislava

Astra

    Slovensko, Bratislava
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Hotel sa nachádza v širšom centre mesta, v mestskej časti Ružinov.

Poloha

Hotel má dobré spojenie s historickým centrom mesta, mestskou hromadnou dopravou priamym spojom do 10 minút. Je vzdialený 300 m od hlavného cestného ťahu a 800 m od napojenia na diaľnicu.

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby, niektoré s možnosťou prístelky alebo apartmány.

Stravovanie

Raňajky formou bufetu. Obedy a večere výberom z menu.

Vybavenie a služby hotela

V hoteli je jedna z najznámejších originálnych čínskych reštaurácií v Bratislave. Kongresové priestory. Parkovanie pri hoteli za poplatok.

Vybavenie izieb

Samostatné izby niektoré formou bunky so vstupnou chodbou s kúpeľňou a WC, TV, Wi-Fi zdarma. Apartmán pre 2 osoby bez možnosti prístelky s vlastnou kúpeľňou a s kuchynkou.

Poznámka

Uvedené ceny neplatia v čase konania MS v ľadovom hokeji (06.05.-26.05.2019)

0220 665 410 Číslo zájazdu: 963 491
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií