Austria Trend Hotel Beim Theresianum

  Rakúsko, Viedeň, Vídeň

Austria Trend Hotel Beim Theresianum

    Rakúsko, Rakúske termály, Viedeň
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hľadáte domáce a pohodlné miesto na pobyt v blízkosti centra mesta? V tomto prípade je 3 * Austria Trend Hotel Theresianum vhodným miestom pre vás.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Wien Stephansplatz 2,5 km, Vlaková stanica: Viedenská hlavná stanica 0,5 km, Metro: Südtiroler Platz 500 m, Letisko: Wien Schwechat 18 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Prijímacia plocha, WLAN: zadarmo, Výťah, Garáž: platí sa na mieste, Euro 20, - denne, Raňajky, Bar, Terasa.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako obsadenosť nie je možná, Vaňa / sprcha / WC, Sušič na vlasy, Kúrenie, Minibar: zadarmo, Rádio, Telefón, Káblová televízia, WLAN: zadarmo.

typy izieb a apartmány

1 lôžková, sprcha / WC, ~ 16-20 m2. 2-3 lôžková, sprcha / WC, ~ 16-20 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajkový bufet: 1 teplé jedlo.

Domáci maznáčikovia

Euro 20, - za noc splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 925 722
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií