Avicenna Hotel

  Turecko, Istanbul

AVICENNA

    Turecko, Istanbul
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento nově zrekonstruovaný boutique hotel se nachází v samém centru historického Istanbulu, 5 minut pěší chůze od Modré mešity a mešity Hagia Sofia.

Vybavení hotelu

Hotel se nachází v historické budově z 19. století a je vybavený moderním nábytkem, který je citlivě vybrán tak, aby se moderní design skloubil s historií budovy. Hostům je k dispozici recepce, restaurace a bar.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s WC, telefon, minibar, TV, trezor a balkon.

Stravování

Snídaně

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Avicenna Hotel ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 205 491
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-avicenna-istanbul-a-okolie-turecko-z1205491/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií