Aydinbey Gold Dreams Hotel

  Turecko, Alanya, Türkler

Aydinbey Gold Dreams

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Türkler
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotelový komplex je ideálnym miestom na strávenie pokojnej a ničím nerušenej dovolenky, ale na svoje si prídu aj rodiny s deťmi, pre ktoré skúsený animačný tím pripravuje bohatý celodenný program. Hotel prebehol rekonštrukciou v roku 2021.
Poloha:

Hotel sa nachádza v stredisku Turkler, v blízkosti obchodíkov a pláže. Do centra Avsallaru, ktoré je vzdialené 5 km, sa ľahko dostanete prostredníctvom miestnej dopravy tzv. „dolmušom“ alebo taxíkom. Mesto Alanya je od hotela vzdialená 25 km a medzinárodné letisko v Antalyi 110 km.

Vybavenie:

5- poschodová budova, 2 bloky, 5 viliek, 345 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia,3 a´la carte reštaurácie (turecká, talianska, BBQ), 7 barov, bazén, detský bazén, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, miniklub (4 - 12r.), minidisco, denný a večerný animačný program, amfiteáter, fitnes, stolný tenis, basketbal, šípky, plážový volejbal, aerobik, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: salón krásy, kaderníctvo, masáže, biliard, internetová kaviareň, doktor, obchody, práčovňa.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (22 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., rodinné bungalow izby (44 m2, max. 4+1, 2 miestnosti), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, LCD TV, trezor, minibar, balkón.
Stravovanie:
Ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 7:00 – 10:00, neskoré raňajky 10:00 – 11:00, obedy 12:30 – 14:30, večere 19:00 – 21:00, polnočné občerstvenie 23:30 – 00:30, snack 12:30 – 16:30, káva, čaj a koláčiky 16:30 – 17:30, zmrzlina 14:30 – 16:30, havuz bar 10:00 - 24:00, lobby bar 24hod., a´la carte reštaurácie 19:00 - 21:00 (1x za pobyt zadarmo, potrebná rezervácia vopred), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a niektoré importované alkoholické nápoje. Za poplatok: čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:

Piesočnato-kamienková pláž s pozvoľným kamienkovým vstupom do mora je od hotela vzdialená 50 m a od hotelového rezortu je oddelená miestnou komunikáciou. Z nádhernej záhrady vedie priamo na pláž podchod. Plážový bar, ležadlá a slnečníky sú k dispozícii zadarmo, plážové osušky za vratný depozit. Na pláži môžete v rámci konceptu ultra all inclusive využiť aj plážový bar 10:00 - 16:30 a širokú ponuku vodných motorových a bezmotorových športov, ktoré sú spoplatnené.

Výlety:

Orientačná ponuka výletov v Turecku - TU

Aydinbay Gold Dreams

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Aydinbey Gold Dreams Hotel *****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 668 329
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-aydinbey-gold-dreams-alanya-turecko-z1668329/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií