Luna Hotel Baglioni

  Taliansko, Benátsko, Benátky

BAGLIONI HOTEL LUNA

    Taliansko, Benátsko, Benátky
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Luna Hotel Baglioni najdete vedle náměstí svatého Marka přímo v samém srdci romantických Benátek!

Vybavení hotelu

Tento luxusní 5hvězdičkový hotel má své vlastní přístaviště, ke kterému můžete přirazit na motorovém člunu nebo gondole. Nejbližší zastávka vaporetta (vodní bus) je vzdálená pár kroků.Hotel nabízí působivé interiéry s originálními freskami a ohromujícím výhledem na lagunu.

Vybavení pokoje

Prostorné a elegantní pokoje jsou zařízeny antickým nábytkem, skleněnými lustry Murano a mramorovou koupelnou s fénem. Každý z nich je klimatizovaný a vybavený TV a minibarem.

Stravování

Každé ráno se podává snídaně formou bufetu ve skvělém Salone Marco Polo s barevnými freskami na zdech a stropech. Caffe Baglioni s výhledem na malý kanál podává po celý den nápoje a občerstvení. Oceňovaná restaurace Canova podává benátské speciality a vybraná vína ze svého vinného sklípku.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Luna Hotel Baglioni *****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 202 785
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-baglioni-hotel-luna-benatsko-taliansko-z1202785/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií