Hotel Baia Delle Sirene Beach Resort

  Taliansko, Kalábria, Briatico

Baia Delle Sirene Beach Resort

    Taliansko, Kalábria, Briatico
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Baia Delle Sirene Beach Resort sa nachádza v talianskom stredisku Briatico, ktoré je len neďaleko krásnych historických miest ako Tropea, Pizzo a Zambrone s aquaparkom. Hotel sa nachádza na súkromnej, piesočnatej pláži a od centra je vzdialený asi 2 km. Disponuje veľkým amfiteátrom, kde sa konajú rôzne animačné programy. Zrekonštruovaný hotelový komplex je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú zažiťrelaxačnú dovolenku.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou s nepretržitou prevádzkou, hlavná reštaurácia, bar s veľkou terasou s výhľadom na more, bazén, hotel ponúka slnečník a ležadlá zadarmo, počet ležadiel a slnečnikov jeobmedzený. Na jednu izbu klienti dostanú 2 ležadlá a slnečnik podľa možností, detský bazén, detský klub, WiFi zdarma vo verejných priestoroch, tenisový kurt, parkovanie (za poplatok).

Ubytovanie:
Klimatizované štandardné 2-lôžkové a 4-lôžkové izby alebo bungalovy, chladnička, kúpeľňa (sprcha,WC), fén, SAT-TV, telefón, trezor, balkón/terasa.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Raňajky obedy a večere su podávané formou bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje. Presný popis ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli



Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
****: príjemný rodinný hotel je vhodnou voľbou pre strávenie pokojnej, rodinnej dovolenky v peknom letovisku Briatico, v ktorom sa nachádzajú rôzne obchody, reštaurácie či bary. Pláž pri hoteli s pozvoľným vstupom do mora je vhodná pre rodiny s deťmi.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Baia Delle Sirene Beach Resort ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 569 169
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií