Hotel Baita Da Rico

Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Monte Zoncolan

BAITA DA RICO

  Taliansko, Friuli Skiregion, Monte Zoncolan, Ravascletto / Zoncolan
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Obecné informace

Zrekonstruovaný a stylově zařízený rodinný 2* penzion situovaný naproti hotelu Enzo Moro (cca 150 m). K dispozici celkem 4 menší pokoje v 1. patře až pro 11 osob: 2x pokoj pro 2 os., 1x pokoj pro 3 osoby a 1x pokoj pro 4 os. Upozorňujeme, že penzion provozuje 3. rokem nový majitel pan Loris. Původní pronajímatel Silvio Ortis provozuje nově svůj penzion Casa Ortis v Paluzze a vítá všechny „staré“ i nové klienty.

Poloha

Monte Zoncolan, skiareál Zoncolan/Ravascletto – 150 m, Enzo Moro – 150 m, centrum Sutria – 11 km

Vybavenost kapacity

Prostorná restaurace s TV, s internetem WI-FI (CK negarantuje kvalitu a rychlost přenesených dat) a krbem, bar,  úschovna lyží

Stravování

Snídaně – servírovaná včetně nápojů (s výběrem ze sladkých nebo slaných pokrmů)
Večeře – servírovaná s výběrem ze 2 menu (výběr menu probíhá u snídaně): předkrm a hlavní jídlo s přílohou, nápoje za poplatek

Popis ubytování

Pokoje pro 2 a 4 os. – 2x pokoj pro 2 osoby, 1x pokoj 3, 1x pokoj pro 4 osoby typu suite (1 pokoj s manželskou postelí a 1 neuzavíratelný pokoj s moderní palandou, společné sociální zařízení)
Poznámka: Pokoj pro 2 osoby a pokoj pro 3 osoby mají venkovní vstup z terasy. Upozorňujeme, že pokoje jsou zrekonstruované kromě sociálního zařízení, které zůstalo původní.
Vybavenost pokojů:
TV sat.

Skipas

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 909 024
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií