Das 4-Elemente Spa & Gpůf Hotel

  Rakúsko, Korutánsko, Pörtschach am Wörthersee

Balance - Das 4 Elemente SPA & GOLF Hotel am Wörthersee ****

  Rakúsko, Korutánsko, Rakúske jazerá, Villach, Hafnersee, Pörtschach am Wörthersee, Wörthersee
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Po veľkorysých prácach na rozšírení sa hotel Hotel Balance 2016 * S znovu otvorí 4. apríla. Hotel má výnimočné a exkluzívne kúpeľné centrum. Celá oblasť SPA má veľmi elegantné a moderné prostredie. Hostia sú v rukách kvalifikovaných terapeutov na masáže a kozmetické procedúry. Na základe teórie západných prvkov sa vytvorilo jedinečné letovisko, v ktorom sa udržiavajú rovnováhy základy tradičnej európskej medicíny - oheň, voda, zem a vzduch, človek a príroda. Balance 4 * S kombinuje atmosféru, výživu, wellness a skrášlenie a životný štýl v dokonalej harmónii. Nechajte sa rozmaznávať kuchárskou kuchyňou v ocenenej kuchyni. V novej škole varenia máte možnosť spoznať rakúsku kuchyňu. Základná zdravotná kuchyňa V kuchyni sa starostlivo zvažuje program metabolickej rovnováhy a prevencia refluxu s lekárskou starostlivosťou.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Pörtschach 700 m, Obchod s potravinami: Pörtschach 300 m, Nákupy: Pörtschach 300 m, Vlaková stanica: Pörtschach 700 m, Zastávka autobusu: Pörtschach 700 m, Letisko: Klagenfurt 17 km, Rekreačné stredisko, Verejná vonkajšia plaváreň / jazero : Wörthersee Pörtschach 150 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, úschovňa batožiny, úschovňa batožiny, recepcia, hala / lobby, salónik, izba na čítanie, TV miestnosť, zimná záhrada, salónik, WLAN: Izba, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Kaviareň, Terasa, Nefajčiarsky objekt, Vínna pivnica, Pivnica, Záhrada, Trávnik, Dáždniky: zadarmo, Lehátka: zadarmo, Seminár, Konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detské postieľky ako prístelky do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, fén, Župan na zapožičanie: zdarma, Papuče na zapožičanie: zdarma, balkón / terasa, Klimatizácia: bezplatne, v apartmánoch, kúrenie , Obývací priestor, Pohovka: niektoré, Minibar: platené na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, Bezpečný: bezplatný, nefajčiarsky.

typy izieb a apartmány

2-4 lôžková, sprcha / WC / balkón, parkovanie Superior, ~ 36 m2. 2-3 lôžkova, sprcha / WC / balkón, Superior, ~ 36 m2. 2 lôžková, sprcha / WC / balkón, ~ 24 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: 2000 m2, krytý bazén: v objekte

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Kozmetické centrum, Masáže, Otváracie hodiny: ako lokálne zverejnené.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: s regionálnymi bio produktmi, malé obedové občerstvenie: napr. Polievka, chlieb, šalát, poklesy, večera (5 chodov): niekedy formou bufetu, organická kuchyňa, gurmánska kuchyňa.

Aktivity v cene

Posilňovňa, stolný tenis, požičovňa bicyklov: City Bike (podľa dostupnosti).

Deti

Požičiavanie hier, vysoká stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

Iba na vyžiadanie, platí sa na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 979 185
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií