Hotel Baron Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

Baron Resort Sharm El Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
Poloha:

Hotel sa nachádza v oblasti Ras Nasrani Bay, priamo na vlastnej hotelovej pláži dlhej 600 metrov, mólo tu uľahčuje prístup k moru. Z hotela je krásny výhľad na ostrov Tiran. Známy záliv Naama Bay je vo vzdialenosti len 15 km a premáva a sem jedenkrát denne kyvadlová doprava.

Popis:

Hotel privíta klientov vo vstupnej hale s recepciou a lobby barom. Hlavná reštaurácia je k dispozícii na stravovanie a hostia môžu degustovať rôznu kuchyňu vo viacerých á la carte reštauráciách. V hoteli sa ďalej nachádza obchod so suvenírmi, kaviareň, rôzne bary, kaderníctvo, či konferenčná miestnosť. Vo vonkajšom areáli sa nachádza bazén, oddelený detský bazén a bar pri bazéne. Slnečníky, ležadlá a osušky sú zdarma pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:

Komfortne zariadené hotelové izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou, WC, sušičom vlasov, telefónom, SAT TV, trezorom a individuálne nastaviteľnou klimatizáciou. Všetky izby majú balkón alebo terasu s výhľadom do záhrady alebo na more.

Šport a zábava:

Stolný tenis, biliard, tenis, sauna, masáže, vírivka (všetko za poplatok). Animačný program počas dňa aj večer.

Deti:

Detská diskotéka, detské ihrisko, detský bazén, detský kútik.

Stravovanie: Ultra All Inclusive

Raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa bohaté občerstvenie, ovocie, sendviče, zmrzlina, káva, čaj, neobmedzené množstvo rozlievaných nealkoholických nápojov a vybraných alkoholických nápojov. Počas večere je vyžadované vhodné, formálne oblečenie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Baron Resort *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 609 144
Dnes 8–16 h

Lokalita