Best Western Burns Hotel London Kensington

  Veľká Británia, Anglicko, Londýn

Best Western Burns

    Veľká Británia, Anglicko, Londýn
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento hotel sa nachádza v blízkosti Earls Court, len pár minút od Royal Albert Hall a Prírodovedného múzea. Mnohé z najdôležitejších pamiatok a atrakcií Londýna sú ľahko dostupné aj pešo. Či už sú hostia na služobnej ceste alebo na dovolenke, tento hotel je ideálnym miestom na užívanie relaxačného a pohodlného pobytu.  

Ubytovania

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby
Každá štandartne zariadená izba je vybavená vlastnou kúpeľnou s WC a sušičom vlasov, ústredným kúrením, WI-FI pripojením, káblovou TV, telefónom s priamou voľbou, rádiom, budíkom, príslušenstvom na prípravu čaju a kávy.
 

Služby hotela

24-hodinová recepcia, WI-FI pripojenie v hoteli, hotelová služba, viacjazyčný personál, detektor dymu, hotoelový trezor (za poplatok), výťah, záhrada

Stravovanie

Možnosti stravovania: bez stravy, raňajky

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program

 1.deň - Prílet do Londýna. Transfer do mesta na stanicu Victoria station a následne metrom do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň – Prehliadka mesta: London Eye, Big Ben a parlament, Westminster Abbey, St. James´s Park, Buckinghamský palác, Trafalgárske námestie, Covent Garden, Picadilly Circus a Oxford street. 
3.deň - Prehliadka mesta: Mandir, Globe theatre, Tate Museum, Millennium Bridge , St. Paul Cathedral, Tower a Tower Bridge. 
4.deň - Prehliadla mesta: Hyde park, Kensingtonské záhrady, Greenwich a nultý poludník. 
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Victoria station na letisko. Odlet z Londýna.
V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Orientačné ceny vstupov

London Eye - 30 ?, Westminster Abbey - 18 ?, St. Paul Cathedral - 15 ?, Tower - 22 ?, Globe theatre - 13,50 ?, Tower Bridge - 9 ?, London Pass - 1 deň 49 ?, 2 dni 68 ?, 3 dni 81 ?
 

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Best Western Burns Hotel London Kensington ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 777 739
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-best-western-burns-anglie-velka-britania-z777739/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Veľká Británia

Veľká Británia je jednou z pozoruhodných kolísok modernej európskej spoločnosti. Od stredoveku patrí k najväčším svetovým veľmociam, čo prudko umocnili aj zámorské objavy. Británia zaznamenala najprudší rozmach v 19. storočí, kedy položila základy pre priemyselnú revolúciu vo všetkých moderných štátoch sveta. Z hľadiska cestovného ruchu je najzaujímavejšie hlavné mesto Londýn. Aj ďalšie mestá a miesta krajiny však stoja za pozornosť. Ide najmä o univerzitné mestá Oxford a Cambridge, škótsku metropolu Edinburgh a napríklad aj preslávené mestá Manchester a Liverpool. Môžete sa tu vydať aj po stopách najslávnejšieho dramatika všetkých čias, Shakespeara. Kúpanie v mori je možné len na juhu krajiny v Cornwalle. Anglicko a Wales sú takmer bez lesov, Škótsko je zase pokryté drsnou a málo obývanú vrchovinou.

Veľká Británia - viac informácií