Best Western Park Hotel

  Taliansko, Lazio, Fiano Romano

Best Western Park Hotel Roma Nord

    Taliansko, Lazio, Fiano Romano
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis objektu

BEST WESTERN PARK HOTEL ROMA NORD**** (Via Variante Tiberina) se nachází cca 20 km severně od Říma, v blízkosti sjezdu z dálnice Roma Nord. Tato jeho pozice je výhodná pro všechny, kteří cestují do Říma ať už za prací nebo za památkami, anebo chtějí přespat během jejich cesty do jižní Itálie. Pro tyto klienty je na vyžádání možná snídaně již od 05:00 hod. nebo také denní pobyt bez přenocování (cena na vyžádání). Klientům hotelu je k dispozici uzavřené parkoviště, bazén obklopený zahradou a posilovna. K cestě do Říma je možné využít kyvadlovou dopravu (15 €/1-3 os.) k přímé lince příměstského vlaku FM1, jehož stanice Fara Sabina se nachází asi 5 km od hotelu. Vlak FM1 vede do centra Říma a na letiště Fuimicino. Nedávno zrekonstruované pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a Wi-Fi. V pokojích typu Suite je velká manželská postel (2x2 m) a sprcha s hydromasáží. Na vyžádání jsou k dispozici i pokoje pro alergiky a pokoj bezbariérový. V hotelu je také 8 kongresových sálů pro až 150 osob.

Vzdialenosť od

centra s obchody 25 km, historického centra 33 km, letiště 65 km, železniční stanice 5 km, dálničního sjezdu 1 km

Bazén

bazén

Pozícia objektu v letovisku

rušné místo

Vybavenie objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, restaurace, snídaňový sál, konferenční sál, ubytovací kancelář

Služby v objektu

room service, za poplatek, praní, za poplatek, kopírování, za poplatek, fax, za poplatek, půjčovna aut, za poplatek

Vonkajšia dispozícia

zahrada

Strava

k dokoupení,

studený obědový balíček s sebou

,

snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu včetně nápojů

, dětské menu, bezlepková strava, vegetariánská strava

Minimálny počet nocí

standardně 1

Sport

fitness / posilovna

Transfery

transfer z letiště, na vyžádání, transfer do centra letoviska, na vyžádání

Ubytovanie

pokoj, Classic - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 2, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí s možností 3. a 4. lůžka, přízemí nebo patro, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, sprcha, (sprchový kout), parkoviště, nástupní dny kdykoli, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 12:00 odjezd možný do 15:00 (na vyžádání a dle volných kapacit hotelu)

pokoj, Suite - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 2, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí s možností 3. a 4. lůžka, přízemí nebo patro, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, sprcha, (sprchový kout), hydromasážní, parkoviště, nástupní dny kdykoli, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 12:00 odjezd možný do 15:00 (na vyžádání a dle volných kapacit hotelu)

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: nevyhrivany
Klimatizácia: za_poplatek
Televízia: ano
Internet: ano

0220 665 410 Číslo zájazdu: 884 023
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií