Hotel Biokovo

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska

PJ HOTEL BIOKOVO

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Makarska
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha: Hotel Biokovo se nachází pouze 3 minuty chůze od pláže v centru Makarské.

UBYTOVÁNÍ: Pokoje typu standard s výhledem na hory či na mořskou stranu mají koupelnu se sprchovým koutem, klimatizaci, TV, telefon, minibar a manželskou postel či dvě samostatná lůžka. Pokoj má rozlohu 20m2.

Vybavení a služby: recepce, italská restaurace, kavárna. V hotelu je k dispozici výtah. Sport a zábava: Pláž Makarská je vzdálena 300 m od hotelu, pláž St. Peter 500 m od hotelu, pláž Deep Port 500 m od hotelu. Noční kluby se nacházejí 5 – 10 minut chůze od hotelu. U hotelu není možné parkovat.

Pozn. Pobytová taxa splatná přímo na recepci hotelu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Biokovo ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 220 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 358 566
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-pj-hotel-biokovo-makarska-riviera-chorvatsko-z1358566/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií