Blue Bay Resort Hotel

  Grécko, Kréta, Agia Pelagia

Blue Bay Resort Hotel

    Grécko, Kréta, Agia Pelagia, Kréta - Heraklion
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Blue Bay Resort Hotel má výbornú polohu s výhľadom na nádherný záliv Mononaftis, nachádza sa blízko ospalej dediny Aghia Pelagia na ostrovnom raji Kréta. Piesočná pláž je od hotela vzdialená približne 10 min. chôdze. Odporúčame Vám zarezervovať si výlet na ostrov Spinalonga (Kalydon). Nachádza sa tu nádherná príroda, naskytne sa vám fantastický výhľad a dozviete sa niečo viac o miestnej histórii.
Vzdialenosť od letiska HER cca 29 km.

Ubytovania

Blue Bay Resort Hotel ponúka celkom 200 izieb v rôznych kategóriách. Všetky izby sú plne vybavené kúpeľňou alebo sprchovacím kútom, mini chladničkou, TV so satelitným príjmom a s medzinárodnými kanálmi, nechýba súkromný trezor za poplatok, priama telefónna linka, sušič na vlasy, balkón alebo terasa. Dvojlôžkové izby je možné rezervovať aj pre jedného. Všetky izby majú výhľad na more alebo majú bočný výhľad na more. K dispozícií sú izby: Bungalov s možnosťou 1 prístelky pre dieťa, dvojspálňový bungalov s možnosťou 2 prístelok, dvojlôžková izba s možnosťou 2 prístelok., dvojlôžková izba superior s možnosťou 2 prístelok, rodinná izba s možnosťou dvoch prístelok, deluxe suita s možnosťou jednej prístelky.

Služby hotela

24 hodinová recepcia, lobby, internetový kútik (3,00 eurá/hodina a bezplatné wi-fi pripojenie na verejných priestoroch), zmenáreň, služba správ, telefax, poštové služby, práčovňa a čistiareň za poplatok (max 48 hodín), samoobslužná automatická práčka a sušička na mince (v dedinke Agia Pelagia), v reštaurácií platí dress code, doktor na zavolanie (poplatok), stráženie detí na požiadanie, taxi služba, prenájom auta a bicyklov, zasadacia miestnosť, konferenčná sála pre až 90 ľudí, bezplatné súkromné parkovisko, zdarma kyvadlová doprava na pláž Mononaftis, autobusová zastávka pri hoteli, všetky hlavné kreditné karty sú akceptované (Visa, MasterCard a Amex), domáce zvieratá nie sú povolené v hoteli. Invalidné vozíky a detské kočíky nemusia byť vhodné pre túto oblasť, plavecký bazén a detský bazén pri hlavnej budove, relaxačný bazén pri bungalovoch Artemis, relaxačný bazén a detský bazén pri bungalovoch Athina, bezplatné lehátka a slnečníky, animačný klub, stolný tenis, mini klub, herňa (Biliard, videohry), satelitná TV miestnosť. Pieskovo-štrková pláž Mononaftis je 250 m od hotela. Škola potápania a vodné športy sú k dispozícii na rôznych plážach v Agia Pelagia.

Stravovanie

Možnosť stravovania: all inclusive.
Blue Bay Resort Hotel ponúka široký výber výborných jedál. Hlavná reštaurácia Amvrosia, servíruje raňajky, obedy a večere, okrem chutných pokrmov si tu vychutnáte aj panoramatický výhľad. Hlavný bar Dionysos má nádherný výhľad na záliv Mononaftis. Snack bar Breez pri bazéne v hlavnej budove ponúka širokú škálu nápojov, snack bar Pergola pri bazéne v Athina Bungalows ponúka širokú škálu vín, okrem toho je tu (v hlavnej budove) aj a la carte reštaurácia s miestnymi špecialitami, grécka, talianska, medzinárodná kuchyňa (za poplatok).

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Blue Bay Resort Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 649 639
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-blue-bay-resort-hotel-kreta-grecko-z1649639/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií