Family Hotel Breza

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

Hotel Breza

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

100 m od širokej piesočnatej pláže, v severnej časti letoviska, v blízkosti centra strediska. Od historického mesta Nesebar cca 8 km. Vzdialenosť od letiska v Burgase je 35 km.
POPIS
menší, príjemný hotel s rodinnou atmosférou.
VYBAVENIE A ĎALŠIE SLUŽBY
vstupná hala, recepcia (trezor na recepcii za poplatok), reštaurácia, bar, vonkajšia terasa, bazén s oddelenou častou pre deti, priestor na grilovanie, menšie detské ihrisko.
UBYTOVANIE
Typy izieb:

  • štandardné dvojlôžkové klimatizované izby s možnosťou 1 prístelky (rozťahovacie kreslo), väčšie štandardné dvojlôžkové klimatizované izby s možnosťou 2 prísteliek.
    Vybavenie:
    klimatizácia, kúpeľňa, sociálne zariadenie, sušič na vlasy, SAT TV, telefón, chladnička a balkón.
    STRAVOVANIE
    raňajky formou bufetu.
    PLÁŽ
    piesočnatá pláž. Slnečníky a ležadlá pri bazéne zadarmo. Pobyt na pláži s vlastnými slnečníkmi alebo za poplatok.
    INTERNET
    Wi-Fi pripojenie v priestoroch recepcie je zadarmo, internetový kútik.
Šport a zábava

fitnescentrum, biliard, šípky, mnoho možností v centre Slnečného pobrežia, karaoke, diskotéky, prechádzky, nákupy, aquapark, vodné športy na pláži, fakultatívne výlety alebo požičovňa bicyklov.
OFICIÁLNE HODNOTENIE***

Názor CK

príjemný a dobre udržiavaný hotel je vhodne umiestnený v severnej časti Slnečného pobrežia. Výhodou jeho umiestnenia je blízkosť pláže, bez nutnosti prechádzať cez cestu, ale aj tzv. “voľná“ časť pláže v tejto časti Slnečného pobrežia, kde si nemusíte požičiavať slnečník a ležadlá. Hotel je zároveň neďaleko promenády, avšak nie je v samotnom rušnom centre. Podľa nás má tento hotel výbornú cenu vzhľadom na svoju polohu.
KOMU TENTO HOTEL ODPORÚČAME?
Toto miesto ocenia tí, ktorí chcú pohodlne, hoci aj v plavkách prejsť z hotela na blízku pláž. Je teda vhodný aj pre rodiny s deťmi alebo pre tých, ktorí majú radi večerné prechádzky na promenáde a nechcú sa na dovolenke nudiť.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Family Hotel Breza ***
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 335 271
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-breza-slnecne-pobrezie-bulharsko-z1335271/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií