City Hotel Unio

  Maďarsko, Budapešť a okolie, Budapešť

City Hotel Unio

    Maďarsko, Budapešť a okolie, Maďarské termály, Budapešť
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Výhody nabídky
  • Poloha v centru města
  • Výborná dostupnost
  • Skvělé hodnocení
  • Bez transferu
Letovisko

Budapešť
Praha: 530 km, Brno: 330 km, Bratislava: 200 km

Umístění

Hotel se nachází v centru města Budapešť, cca 80 m od Velkého bulváru, v pěší vzdálenosti od historických památek a zajímavostí, restaurací a nákupních možností. Metro se nachází cca 500 m od hotelu, letiště cca 16 km. Letiště BUD je vzdáleno přibližně 21 km.

Hotel

Recepce 24 hod denně, restaurace, turistické informace, úschovna zavazadel, čištění bot, služba žehlení, WiFi zdarma, parkování na ulici, soukromé parkoviště za poplatek, společenské prostory.

Pokoje

Standardní pokoje s vlastním zařízením (koupelna, WC, fén), minibarem, klimatizací, trezorem, telefonem, TV/sat., žehlícími potřebami, psacím stolem s posezením, WiFi zdarma.

Stravování

Bez stravy. Za příplatek možnost snídaní.

Informace

Cena nezahrnuje transfery v destinaci a pobytovou taxu splatnou na místě v hotelu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

City Hotel Unio ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 021 385
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-city-hotel-unio-budapest-a-okolie-madarsko-z2021385/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je susedná krajina, ktorá je dokonca súčasťou Vyšehradského spoločenstva so Slovenskou republikou. Práve malá vzdialenosť a mimoriadne zaujímavé turistické miesta robia z rovinatej krajiny pozdĺž Dunaja ideálny cieľ nielen pre krátkodobé pobyty, ale aj plnohodnotné dovolenky. Najväčšími prednosťami krajiny sú termálne pramene a s nimi spojené wellness centrá, ďalej pomerne veľké jazero Balaton, ktoré je tradičným miestom letného odpočinku a vodných radovánok. Maďarsko je vyhlásenou krajinou skvelého vína a špecifickej vynikajúcej gastronómie. Z tohto dôvodu sú veľkým hitom práve rôzne pobyty vo vínnych pivniciach, často spojené s gastronomickými zážitkami. Veľkým historickým a ekonomickým centrom Maďarska je hlavné mesto Budapešť, ktoré je v súčasnosti intenzívne vyhľadávané za účelom organizovania eurovíkendov a poznávacích pobytov.

Maďarsko - viac informácií