Check In Hotel

  Rakúsko, Burgenland, Donnerskirchen

Check in Hotel

    Rakúsko, Burgenland, Donnerskirchen
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel na mnohých príležitostiach Tento rekreačný golfový a seminárny hotel sa nachádza v meste Donnerskirchen, neďaleko Eisenstadt, Rust, Mörbisch a St. Margarethen am Neusiedler See. 45 nových hotelových izieb je moderne a komfortne vybavených. V ponuke reštaurácie sa nachádzajú panonské pochúťky a burgenlandská kuchyňa. Na vínnom lístku sú vybrané vína z regiónu Neusiedler See a kvalitné vína z regiónu Mittelburg.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Donnerskirchen 1,5 km, Potraviny: Donnerskirchen 100 m, Nákupy: Donnerskirchen 1,5 km, Vlaková stanica: Donnerskirchen 500 m, Autobusová zastávka: Donnerskirchen 300 m, Letisko: Wien-Schwechat 40 km, Prístav: Oggau 5 km , Resort Nadmorská výška: 180 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Rust 8 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Hala / lobby, WLAN: zadarmo, Úschovňa bicyklov, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Terasa, Nefajčiarsky objekt.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Kúrenie, Posezení: niektoré, SAT TV, WLAN: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-3 posteľová sprcha / WC, ~ 20 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajkový bufet, 1 fľaškový víno ako darček pre rozlúčku.

Aktivity v cene

20% zľava na 18-jamkové golfové ihrisko.

Deti

Vysoká stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 10, - za noc za dostupnosť.

Domáci maznáčikovia

Euro 8, - za deň splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 801 829
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií