Hotel Chronos Beach Akyarlar

  Turecko, Bodrum

Chronos Beach Akyarlar

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra, Turgutreis - Akyalar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Rodinný hotel len pár metrov od pláže na pokojnom mieste oblasti Akyarlar. Centrum mesta Akyarlar cca 2 km (spojenie miestnou dopravou – dolmušmi), Turgutreis cca 6 km, Bodrum cca 25 km, letisko cca 40 km.

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, vonkajší bazén s terasou na opaľovanie, ležadlami a slnečníkmi zadarmo, 2 bary, minimarket, trezor (za poplatok na recepcii).

Izby

DR: kúpeľňa/WC, sušič vlasov, individuálna klimatizácia, TV/sat., telefón.
DRP: pozri DR, menej výhodná poloha.
DRSV: pozri DR, výhľad na more.
FR: pozri DR, priestrannejšia.

Zábava

Hotel organizuje ľahký animačný program, možnosť zábavy v blízkych centrách Gümbet a Bodrum.

Stravovanie

Pozri program all inclusive

Pláž

Pláž cca 15 m od hotela. Platformy, kde sú umiestnené ležadlá a slnečníky zadarmo. Prístup do mora z móla po schodíkoch.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Popoludňajší snack Popoludňajšia káva, čaj Miestne rozlievané alkohlické a nealkoholické nápoje (10.00 – 23.00 hod.)

Športová ponuka

Zadarmo: stolný tenis, šípky.
Za poplatok: motorizované vodné športy na pláži.

Pre deti

Detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Internet

Zadarmo: WiFi v hlavných priestoroch hotela.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DR/DRP/DRSV): 3 dospelí / 2 dospelí + dieťa / 2 dospelí / 1 dospelý + dieťa / 1 dospelý Rodinná izba (FR): 4 dospelí + 2 deti / 4 dospelí + 1 dieťa / 4 dospelí / 3 dospelí + 1 dieťa / 3 dospelí / 2 dospelí + dieťa / 2 dospelí

Doba transferu

70 min

0220 665 410 Číslo zájazdu: 792 872
Dnes 8–16 h

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií