Apartmány Claudia

Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Grado

CLAUDIA

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Grado
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

apartmány sa nachádzajú na pokojnejšom mieste, v okrajovej časti Grada a tvoria ich celkom štyri domy.

Ubytovanie

apartmány sú jednoducho zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, SPR+WC, TV, balkón. Niektoré apartmány majú práčku alebo klimatizáciu (len na vyžiadanie, môžu byť za príplatok). A3: (max. 3 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s rozkladacím lôžkom, nočná zóna s dvojlôžkom, kuchynský kút. B4: (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím lôžkom, príp. vyklápacím lôžkom, kuchynský kút. C6: (max. 6 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, malá spálňa s poschodovou posteľou, denná miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím lôžkom a príp. vyklápacím lôžkom.

Postieľka

na vyžiadanie, zdarma, príp. možno vziať vlastnú (do max. počtu osôb).

Služby

výťah (od 1. poschodia).

Parkování

pri dome (do vyčerpania miest).

Vzdialenosť od centra

v mieste obchody a reštaurácie, do centra 4 km.

Vzdialenosť od pláže

150 m cez píniový háj.

Pláž

piesočná s veľmi pozvoľným vstupom do mora (umiestnená v lagúne, obmedzene použiteľná pre kúpanie). Ďalšia pláž v GRADO - CITTA GIARDINO (cca 2,5 km).

Zviera

povolené len v niektorých apartmánoch, na vyžiadanie, 20 €/ týždeň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Claudia
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 780 212
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií