Hotel Meri

  Turecko, Fethiye, Ölüdeniz

Club Hotel Meri

    Turecko, Dalamán, Egejská riviéra, Fethiye, Ölüdeniz
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Meri je situovaný len pár metrov od piesočnatej pláže, v obklopení nádhernej prírody a návštevníkom ponúka pekný okolitý výhľad. Izby sú vo vilkách, ktoré sú umiestnené v miernom kopci a cesta k nim vedie po schodoch. Priamo pri pláži je hotelová reštaurácia, bar, bazén a pláž. Hostia môžu oddychovať na pláži, ale aj v rozľahlej záhrade alebo na slnečnej terase. Centrum je vzdialené cca 800 metrov.

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové, dvojlôžkové izby, suity.
Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu so sprchovacím kútom, telefón, TV, balkón alebo terasu.

Služby hotela

24-hod. recepcia, wi-fi pripojenie vo verejných priestoroch, parkovisko, garáž, bezbariérový prístup, práčovňa, požičovňa áut, požičovňa bicyklov, šatňa, výťah, novinový stánok, obchod, záhrada, terasa, posilňovňa, úschovňa batožiny, ležadlá, detské ihrisko, zábavný program pre dospelých, TV miestnosť, herňa, sauna, masáže, kaderníctvo, konferenčná miestnosť, tlačiareň, fotokopírka, potápanie, kanoe, stolný tenis, fitnes, plážový volejbal.

Stravovanie

Možnosti stravovania: all inclusive
Raňajky, obedy, večere sú servírované formou bufetu.
Lokálne produkované nealkoholické a alkoholické nápoje v čase od 10:00 - 23:00.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Meri ****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 823 711
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-club-hotel-meri-dalaman-turecko-z823711/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií