Hotel Club Koggala Village

  Srí Lanka, Galle, Koggala

Club Koggala Village

    Srí Lanka, Galle, Koggala
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom. Odlet do Colomba.

2: PRÍLET DO COLOMBA
Raňajky v lietadle, prílet do Colomba. Transfer do hotela, ubytovanie.

3 - 8: POBYT PRI MORI
Raňajky. Voľný program na opaľovanie, kúpanie, šport a výlety. Hotelová recepcia ponúka široký výber fakultatívnych výletov – napr. prehliadky miest Kandy, Nuwara Eliya, Galle, safari do NP Yala. Dlhé piesočnaté pláže s nádherne čistou morskou vodou Vás lákajú k potápaniu, surfovaniu alebo rybárčeniu. Srí Lanka však ponúka mimo pláží tiež niečo navyše – fascinujúce vnútrozemie s bujnou vegetáciou, ktoré môžete prebádať ako v rámci organizovanej skupiny, tak aj individuálne so zapožičaným motocyklom alebo vozidlom. Medzi najväčšie atrakcie patrí návšteva starého kráľovského mesta Kandy, spojená s návštevou slonej farmy. K Vášmu príjemnému pobytu prispeje mnoho vynikajúcich reštaurácií v okolí hotela a pozdĺž pláže.

9: ODLET Z COLOMBA
Transfer na letisko v Colombe a odlet do Viedne.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet na letisko do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Bratislavy, Budapešti a Prahy.

* cestovné poistenie ECP PLUS zahŕňa poistenie storno poplatkov do 1.600,- EUR/osoba. V prípade záujmu je možné doplatiť si STORNO PLUS – 4,9% z celkovej ceny zájazdu.

*cestovné poistenie ECP PLUS zahŕňa krytie liečebných nákladov vo všetkých krajinách (aj 3. stupeň varovania Ministerstva zahraničných vecí SR) aj v prípade ochorenia COVID-19, náklady na ubytovanie v prípade karantény do výšky 50,- EUR/noc, spätnou cestou vyvolané dodatočné cestovné náklady do výšky 1.000,- EUR a preplatenie storno poplatkov bez spoluúčasti.

Popis hotelu Club Koggala Village *** 3*

Popis: jednoduchý hotel so 189 izbami sa nachádza cca 12 km od Galle - hlavného mesta južnej provincie a 130 km južne od medzinárodného letiska v Kolombe.

Vybavenie: reštaurácie s medzinárodnou kuchyňou, bar, kaviareň, sladkovodný bazén s barom, vírivka, masáže, fitnes, tropické záhrady, konferenčná miestnosť, trezory k dispozícii na recepcii.

Pláž: piesočnatá pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport: vodné športy, šnorchľovanie, rybárčenie, tenis, stolný tenis, bedminton, volejbal, denné a večerné programy pre deti i dospelých.

Stravovanie: polpenzia, za príplatok All Inclusive formou bufetu. Medzinárodná a srí lanská kuchyňa, tematické večery (čínska, thajská, talianska kuchyňa, BBQ a morské plody), Pool Bar.

Vybavenie izieb: 28 Sea View Bungalow izieb s výhľadom na oceán a 59 štandardných izieb s výhľadom na bazén. Na izbách sa nachádza vybavenie ako klimatizácia, ventilátor, kúpeľňa sWC, rádio, telefón, balkón/terasa.

Maximálne 3 osoby v izbe.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Club Koggala Village ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 443 346
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-club-koggala-village-galle-sri-lanka-z1443346/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovným štátom v Indickom oceáne pri juhovýchodnom výbežku Indie, s ktorou je spojená pásom koralových útesov, nazývaných Adamov most. Predtým bol ostrov známy pod názvom Cejlón. Prírodné krásy tohto stále zeleného ostrova sú vďaka priaznivému podnebiu veľmi rozmanité a Srí Lanka je domovom jedinečných rastlinných i živočíšnych druhov. Príroda prechádza od pobrežných piesočných pláží a palmových hájov cez čajovníkové a ryžové polia až po dažďové pralesy. Rovnako bohaté je aj more, najmä koralové útesy sú plné pestrofarebného života. Podobne ako príroda, tak aj umelecké a architektonické pamiatky na tomto ostrove ohromia svojich návštevníkov. V mestách sú to hlavne stavby poukazujúce na éru kolonializmu. Po celom ostrove sú rozosiate posvätné chrámy, svätyne a pútnické miesta hinduistických a budhistických náboženstiev.

Srí Lanka - viac informácií