Coralli Beach Hotel

  Grécko, Kréta, Gournes

Comfort Corali Beach Aparthotel

    Grécko, Kréta, Gournes, Kréta - Heraklion
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

PANClub a FRIENDLY. Apartmánový komplex Comfort Corali Beach je malý komfortný rodinný hotel, ktorý ponúka kľudnú a pohodovú atmosféru. Je umiestnený na kludnejšom mieste, na rozhraní letovísk Kokini Hani a Gournes.
FRIENDLY znamená, že klienti, ktorí si zakúpia zájazd do COmfort Corali Beach, môžu využívať v rámci all inclusive pláž pri Blue Sky Beach (lehátka a slnečníky zdarma) a nápoje v pool bare (vzdialenosť cca 100 m).
Centrum Kokini Hani je vzdialené cca 500 m a centrum susedného letoviska Kato Gouves je cca 1,5 km., 15 km západne od Heraklionu a iba cca 12 km od medzinárodného letiska. Apartmány sú, čo by iba kameňom dohodil od piesočnatej pláže, ponúkajú nádherný výhľad na more a jednoduchý prístup k množstu reštaurácií, barom a obchodom na prímorskej promenáde. Toto ubytovanie doporučujeme všetkým klientom, ktorí vyhľadávajú dovolenku za výhodnú cenu s programom all inclusive. Animačné programy pre deti a dospelých, ktoré sú zaistené v susednom Comfort Blue Sky Beach (cca 100 m) Vám umožní využiť zábavy počas Vášho pobytu. Pokiaľ však animačné programy nevyhľadávate a chcete iba relaxovať a odpočívať, krásna piesočnatá pláž priamo pri Corali Beach je k tomu ako stvorená. Oficiálna kategória hotelu je 4*, naša prodejná kategória je 3*.

Vybavenie hotela

Recepcia, Wi-Fi zdarma v priestoroch recepcie, reštaurácie, bazén s oddelenou časťou ore deti, pool bar, lehátka a slnečníky pri bazéne aj na pláži zdarma.

Vybavenie izby

Corali Beach Apartments sa skladá z 29 apartmánov pre 2-4 osoby, ktoré majú 2 oddelené miestnosti (apartmány PROMO, sú v prízemy/suterén). Sú vhodné predovšetkým pre rodiny s deťmi. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou (za poplatok), TV, vaňou alebo sprchovým kútom, chladničkou, sejfom (za poplatok) a balkónom alebo terasou s výhľadom na more, bazén a okolie. Za príplatok 5€ na deň je možnosť kuchynského kútiku so základným vybavením.

CKClub

ANIMAČNÉ PROGRAMY pre deti aj dospelých 6x týždenne v susednom aparthoteli Comfort Blue Sky Beach (cca 100 m):

- pre deti kreatívne a športovné aktivity
- pre dospelých športové aktivity
- večer animácie pre deti aj dospelých (show aj tanec)
- beach párty

Animačné programy sa konajú v období: posledný týždeň v júni až druhý týždeň v septembri. Zmena programu vyhradená.

Stravovanie

formou All inclusive:

Aktuálny program ALL INCLUSIVE:
- raňajky: formou amerického bufetu v hlavnej reštaurácii 07:30 - 09:30)
- obed: light bufet v hlavnej reštaurácii (13:00 - 15:00)
- večere: formou plného bufetu v hlavnej reštaurácii (19:30 - 21:30)

NÁPOJE:
- počas hlavného jedla (obedy, večere) v hlavnej reštaurácii: miestne víno (biele, červené alebo ružové), miestne nealkoholické nápoje, ovocné šťavy/džúsy (nie fresh), čapované pivo, čerstvá voda.

POOL - BAR: (10:00 - 22:00)
- miestne alkoholické nápoje ouzo, rakia, brandy, možnosť koktejlov podľa aktuálnej ponuky Vám poskytnú v bare, miestne víno, miestne pivo, káva, čaj, ovocné šťavy (nie fresh), pitná voda, občerstvenie (popcorn, sušienky).
- 16:00 - 17:00: coffee time pri bare, zmrzlina 16:00 - 17:00
Po 22:00 sú všetky nápojde za príplatok.

Zloženie programu all inclusive je orientačné. Zmena zloženia aj časov all inclusive vyhradená - podľa vedenia aparthotelu.

Pláž a plážový servis

Piesočnatá pláž priamo pri apartmáne, oddelená iba miestnou komunikáciou. Klienti, ktorí si zakúpia zájazd do Comfort Corali Beach, môžu využívať v rámci all inclusive pláž pri Blue Sky Beach (lehátka a slnečníky zdarma) a nápoje na pool bare (vzdialenosť cca 100 m). Klienti bez stravy plážový servis platia.

Pre deti

Detský bazén, detská postielka (na vyžiadanie), detská animácia v susednom aparthoteli Blue Sky Beach.

Šport a zábava

Bazén, šípky, stolný tenis, petanque, športy na pláži (za poplatok). Ponuku športov a zábavy, ktoré sú v rámci all inclusive, získate po príjazde do hotelu.

Služby v cene

Wi-Fi, slnečníky a lehátka pri bazéne a na pláži. Kompletnú ponuku služieb zahrnutých do programu all inclusive získate po príjazde do hotelu.

Služby za poplatok

Klimatizácia, sejf, športy na pláži. Ponuku služieb, ktoré nie sú zahrnuté do programu all inclusive, a ktoré sa na mieste paltia, získate po príjazde na recepciu.

Povolená hmotnosť batožiny

15 Kg batožinový priestor + 5 Kg

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Coralli Beach Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 10 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 761 812
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-comfort-corali-beach-aparthotel-kreta-grecko-z761812/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií