Hampton by Hilton Grand Cayman Hotel (ex Comfort Suites)

  Veľká Británia, Kajmanie ostrovy, Grand Cayman

Comfort Suites

    Veľká Británia, Kajmanie ostrovy, Grand Cayman
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program
1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom, v Londýne prestup na linku spoločnosti British Airways a odlet do Georgetowne.
2 - 7: KAJMANSKÉ OSTROVY
Služby hotela podľa Vášho výberu a pobyt na ostrovoch, ktoré sú svetovo preslávené nádhernými plážami a skvelými loka lita mi na potápanie a množstvom aktivít, ktoré Vás nikdy neomrzia: jachtárčenie, surf, surfovanie na vode, rybolov, tenis, golf. A keby predsa len: Kajmanské ostrovy ponúkajú aj zaujímavé miesta na poznávanie: výlety na koňoch, návštevu motýlej farmy, miestnych trhov a zábavných podnikov s neopa ko va teľnú atmosférou.
8: ODLET DO VIEDNE
Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy. Popoludní transfer na letisko a odlet cez Londýn do Viedne.
9: PRÍLET DO VIEDNE
Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke.
COVID garancia – priplaťte si sumou 5,- EUR/osoba/deň garanciu preplatenia storno poplatkov ak budete pozitívne testovaný na COVID–19 v lehote 14 dní a menej pred nástupom na zájazd.
Klient si túto službu musí v CK objednať a uhradiť poplatok „COVID garancia” vo výške 5,- Eur/osoba/ deň. Táto položka musí byť jasne uvedená v zmluve o zájazde ako samostatný poplatok. Podmienkou je, že klient musí mať cez CK objednané aj komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a STORNO PLUS na celkovú cenu zájazdu.
V prípade, že klient pred vycestovaním dostane pozitívny výsledok PCR testu na COVID-19 14 dní a menej pred nástupom na zájazd, cestovná kancelária deklaruje, že klient, ktorý si zakúpil komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a zaplatil poplatok „COVID garancia”, má nárok na preplatenie stornopoplatku od CK a teda má nárok na vrátenie uhradenej zálohy za zájazd, na ktorý z tohto dôvodu nenastúpi. Nárok na preplatenie stornopoplatku vzniká pre všetky spolucestujúce osoby na spoločnej zmluve o zájazde v prípade, že majú zaplatené cestovné poistenie ECP a poplatok „COVID garancia”.

Popis hotelu Comfort Suites **** 3.5*

Popis: hotelový komplex sa rozkladá na západnom pobreží ostrova, pri pláži Seven Mile Beach. Nejedná sa o plážový hotel, i keď od pláže je vzdialený iba 2 minúty chôdze. Nachádza sa v blízkosti obľúbených barov, reštaurácií a centier športu a zábavy.

Vybavenie: pri bazéne lehžadlá so slnečníkmi, bazén so sladkou vodou a jacuzzi, pool bar a reštaurácia, slnečná terasa, detské ihrisko, stráženie detí, požičovňa áut, parkovisko, práčovňa, Wi-Fi pripojenie, potápačská škola PADI v blízkosti.

Pláž: piesočná s bielym pieskom, pozvoľný vstup do vody. Pláž cca 2 minúty chôdze od hotela. Plážové osušky dostupné na recepcii.

Zábava a šport: okrem slnenia, šnorchlovania, vodných športov a potápania k dispozícii požičovňa bicyklov a lodí, vhodné podmienky na rybárčenie, v okolí hotela: fitness centrum, golfové ihrisko, potápačská škola, tenisové kurty, rôzne možnosti výletov.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii či v mnohých reštauráciách v okolí.

Vybavenie izieb: kúpelňa s WC, klimatizácia, SAT-TV, kanvica, sušič vlasov, chladnička, toaster, žehlička a žehliaca doska, mikrovlnná rúra, základné kuchynské vybavenie.

Vo dvojspálňovej izbe možné ubytovať maximálne 6 osôb.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hampton by Hilton Grand Cayman Hotel (ex Comfort Suites) ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 226 627
Dnes 8–16 h

Lokalita

Veľká Británia

Veľká Británia je jednou z pozoruhodných kolísok modernej európskej spoločnosti. Od stredoveku patrí k najväčším svetovým veľmociam, čo prudko umocnili aj zámorské objavy. Británia zaznamenala najprudší rozmach v 19. storočí, kedy položila základy pre priemyselnú revolúciu vo všetkých moderných štátoch sveta. Z hľadiska cestovného ruchu je najzaujímavejšie hlavné mesto Londýn. Aj ďalšie mestá a miesta krajiny však stoja za pozornosť. Ide najmä o univerzitné mestá Oxford a Cambridge, škótsku metropolu Edinburgh a napríklad aj preslávené mestá Manchester a Liverpool. Môžete sa tu vydať aj po stopách najslávnejšieho dramatika všetkých čias, Shakespeara. Kúpanie v mori je možné len na juhu krajiny v Cornwalle. Anglicko a Wales sú takmer bez lesov, Škótsko je zase pokryté drsnou a málo obývanú vrchovinou.

Veľká Británia - viac informácií