Cordial Familien & Vitalhotel Achenkirch

  Rakúsko, Tirolsko, Achenkirch

Cordial Hotel Dorf Achenkirch

  Rakúsko, Achensee, Rakúske jazerá, Tirolsko, Achenkirch
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Rodina-rustikálna hotelová dedina, krásne situovaná medzi Karwendelom a Rofanom, na najväčšom alpskom jazere v Rakúsku.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: 2 km, Potraviny: Achenkirch 600 m, Nákupy: 600 m, Železničná stanica: Jenbach 18 km, Letisko: Innsbruck 55 km, Ľadovec: Hintertux 60 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia: s bezplatným hotelovým trezorom, recepcia, hala / lobby, salónik, Internetový kútik: zadarmo, WLAN: zadarmo, Parkovanie: Trávnik, dáždniky: na trávniku zdarma, ležadlá: na trávniku zdarma.

vybavenie izieb

Posteľná bielizeň k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, Župan na zapožičanie: zadarmo na recepcii, balkón / terasa: Balkón alebo terasa, Posedenie, rádio, telefón, SAT TV, malá kuchynka.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľ 2 izby FU, vaňa / sprcha / WC, niektoré s balkónom alebo terasou, bez kuchyne, Min. obsadenosť 2, ~ 42 m2.

Fitness, wellness

Krytý bazén: 4 x 3 m, fínska sauna, infračervená kabína, relaxačná miestnosť, vírivka, 20% kozmetické procedúry, Otváracie hodiny: ako miestny.

Stravovanie

Polpenzia plus, raňajkový bufet, popoludňajšie občerstvenie: zákusky alebo občerstvenie, večera (4 chody), šalátový bar, tematické večery.

Aktivity v cene

Posilňovňa: malá, Tenisový kurt.

Deti

herňa; Detské ihrisko, Detské menu.

Domáci maznáčikovia

Euro 15, -, - za deň za poplatok bez stravy.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Cordial Familien & Vitalhotel Achenkirch ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 1400 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 793
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií