Hotel Damülser Hof

  Rakúsko, Vorarlbersko, Damüls

Damülser Hof - Wellness & SPA ****s.

  Rakúsko, Vorarlbersko, Damüls
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
umiestnenie a vzdialenosť

Centrum mesta: Damüls 400 m, Obchod s potravinami: Damüls 200 m, Nákupy: Damüls 200 m, Vlaková stanica: Bludenz 38 km, Autobusová zastávka: Damüls 350 m, Letisko: Zürich-Letisko (CH) 180 km, Nadmorská výška: 1.500 m, Lyžiarsky vlek: Damüls 600 m, Kyvadlová doprava do hotela: Nie.

všeobecné vybavenie

Recepcia, recepcia, hala / lobby, salónik, čitáreň: útulná čitáreň, WLAN: zadarmo, výťah, parkovanie: zdarma, dostupnosť, garáž: zadarmo, jedáleň, reštaurácia, bar, kaviareň , Terasa: servis, závislý od počasia, Záhrada, trávnik, Ležadlá: zadarmo, Seminárna miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / sprcha / WC, Sušič vlasov, Župan na zapožičanie: zadarmo, Posezení, Pohovka, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: Nefajčiarske izby.

typy izieb a apartmány

2 postele sprcha / WC / balkón, ~ 28 - 32 m2,.

Fitness, wellness

Wellness zóna:, Krytý bazén: Deti: Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: 13 x 7 m, Aromatický parný kúpeľ, Parný kúpeľ s látkou, panoramatická sauna, Bio sauna, Relaxačná miestnosť, Infračervená kabína, Foot Kniepp bazén s masážou, Masážne sprchy, Ľadová fontána, Čerstvý vzduch, Salónik s krbom , Izba ticha, POZOR: Wellness centrum je vyhradené pre dospelých, s výnimkou krytého bazénu a textilného parného kúpeľa, kde sú deti vítané. Otváracie hodiny: podľa miestneho uverejnenia.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Solárium: 1 x za pobyt zadarmo, masáže, otváracia doba: stretnutia od 11:00 Uhr (odporúča sa rezervácia vopred), 20% zľava na všetky kozmetické a wellness procedúry na mieste (pri rezervácii rezervácie žiadostí o stretnutie je odporúčané).

Stravovanie

Polpenzia, Raňajky formou bufetu, Polievka: denne popoludní, Večera: 5 chodových jedál.

Aktivity v cene

Posilňovňa: 70 m2 s modernými spotrebičmi a horskou panorámou, stolný tenis, stolný futbal, od 3 nocí pobytu: (zverejnené lokálne).

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie, Playroom: bez dozoru, Detské menu: na vyžiadanie, Highchair: na vyžiadanie.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Damülser Hof ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 700 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 462
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií