Hotel Das Kleine Feriendorf

  Rakúsko, Korutánsko, Jenig

Das Kleine Feriendorf

  Rakúsko, Korutánsko, Nassfeld / Hermagor, Jenig
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nástup

check-in: 16:00-20:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Poloha

Novo zateplené chatky v stredisku Das Kleine Feriendorf sú umiestnené na pokojnom, vyvýšenom mieste s krásnym výhľadom na okolité hory a zjazdovky, v blízkosti centra dedinky Jenig, asi 4 km od známeho lyžiarskeho strediska Nassfeld-Hermagor, skibus ZADARMO je vzdialený asi 400 m od chatiek. Okolie ponúka aj športové vyžitie pre bežkárov.

Zariadenie

Zariadené chatky s výhľadom na rakúske Alpy, exteriérový bazén, gril, ihrisko, šmykľavka, stolný tenis, spoločná práčka, sušička, parkovanie, možnosť internetu (za poplatok) a využitie dopoludňajších programov pre deti.

Ubytovanie

Das Kleine Feriendorf ponúka ubytovanie v 5 a 6-lôžkových plne vybavených apartmánoch v štýle chatiek. Apartmány sú s kuch. kútom, TV / SAT, soc. zariadením a balkónom s posedením. Bližší popis jednotlivých typov apartmánov nájdete nižšie v popise ubytovacích jednotiek.

Stravovanie

Vlastné.  Možnosť dokúpenia raňajok alebo polpenzie. Možnosť využitia donáškovej služby pečiva (denne čerstvé pečivo priamo z pekárne) a ďalších stravovacích služieb v areáli - desiaty, údeniny, víno, liehoviny.

Ďalšie informácie

Psíci sú tu vítaní! V cene je zahrnutý aj nasledujúci servis pre Vášho psíka: deka, 2 misky a 4 stanovištia sa sáčky. 1x týždenne organizujú majitelia strediska výlety so psami do hôr - sami majú 4 psy a môže sa k nim ktokoľvek pripojiť.

Vlek

Lyžiarske stredisko Nassfeld-Hermagor asi 4 km, skibus ZADARMO: asi 400 m.

BGW 5

Obsadenosť 5 osôb-asi 60 m2, jedna spálňa s 2 lôžkami, jedna spálňa s 3 lôžkami (na poschodí), obývacia miestnosť s krbom, kuch. kút, soc. zariadenie, balkón s posedením.

BGW 6

Obsadenosť 6 osôb, asi 80 m2, jedna spálňa s 2 lôžkami, jedna spálňa so 4 lôžkami (na poschodí), obývacia miestnosť s krbom, kuch. kút, soc. zariadenie, balkón s posedením.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Das Kleine Feriendorf ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 4500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 684 961
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-das-kleine-feriendorf-korutansko-rakusko-z684961/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií