Hotel Das Neuhaus

  Rakúsko, Salzbursko, Saalbach

Das Neuhaus ****sup.

  Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salzbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel Neuhaus ponúka ideálne prostredie pre letnú dovolenku a zimnú dovolenku s garantovaným komfortom. Obklopený horami Pinzgauer trávy, ktoré sa nachádzajú v Kitzbühelských Alpách, zažijete krásy prírody v priebehu ročných období. 3 dobré dôvody pre dovolenku v hoteli Neuhaus: Jedinečná poloha priamo na horskej železnici, neobmedzená lyžovačka a turistická zábava s lyžiarskym a turistickým cirkusom Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, kulinárske špeciality od raňajok až po quot;Betthupferlquot;.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Saalbach 0 m, Nákupy: Saalbach 20 m, Vlaková stanica: Zell am See 20 km, Letisko: Salzburg 90 km, Stredisko: 1003 m, Lyžiarsky vlek: Lyžiarsky vlek, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Saalbach 50 m, Cross lyžovanie na vidieku: 8 km, Skibus (najbližšia zastávka): 200 m, Lyžiarske stredisko: 50 m, V centre, situované na pešej zóne, Podzemné parkovisko alebo garáž v centre za poplatok na mieste.

všeobecné vybavenie

Recepcia: novo zariadená, Sála / Lobby:, Zimná záhrada: s terasou, Borovicový salón, Wildbachstube, WLAN: zdarma (), Miestnosť na topánky, Lyžiarska miestnosť, Výťah, Parkovanie: zdarma, Garáž: platí sa na mieste Euro 17 , - za noc, Jedáleň, Reštaurácia,, Kaviareň, Terasa:, Nefajčiarske zariadenie, Seminárna miestnosť, Vinotéka, vínny kútik,, (Výťah).

vybavenie izieb

Detská postieľka nie je k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, fén na vlasy, župan na prenájom:, balkón / terasa: niektoré, Kúrenie, Obývací priestor, Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, Káblová TV, WLAN: zdarma (), Trezor: zdarma, nefajčiarske, všetky izby sú veľmi komfortne zariadené a môžu sa pochváliť veľmi vysokým štandardom luxusu.

typy izieb a apartmány

2 lôžková, sprcha/WC, Economy, ~ 20-22 m2. 2 lôžková, sprcha/WC, Extra, ~ 24-27 m2. 2-3 lôžková, psrhca/WC, ~ 30-32 m2. 2-3 lôžková Junior Suite, sprcha/WC, obývačka vizuálne oddelená, lôžko 200x180 cm, rozkladací gauč, ~ 30 m2. 2-4 lôžková, sprcha/WC, ~ 30-35 m2. 2-4 lôžková Junior Suite, sprcha/WC, obývačka, rozkladací gauč, ~ 33-35 m2.

Fitness, wellness

Wellness plocha: ~ 1500 m2, pre deti 16 rokov. Krytý bazén: Deti: Len pod dozorom dospelej osoby. Krytý bazén: 12 x 8 m, panoramatický krytý bazén, parný kúpeľ: s hviezdnou oblohou a farebnou svetelnou terapiou, sauna, fínska sauna: s infúznym komorníkom, Samárium: s Aquavivou, infračervenou kabínou: pre intenzívne hojenie potu, relaxačná miestnosť: plávajúce stoličky a výhľad na hory, Jacuzzi, Nové: (),, (Sole) -Whirlpool quot;Len dospelíquot;.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Beauty Centre, Masáže.

Stravovanie

Polpenzia, welcome drink, raňajky formou bufetu: so špecialitami z regiónu, popoludňajšie občerstvenie:, večera: 4-chodové jedlo, gurmánske menu, výber,, výber lahodných syrov, detské menu pre deti do 12 rokov , Na požiadanie podávame bezlepkové a bezlaktózové jedlá, vegetariánske

Stravovanie za príplatok

povinná Silvestrovská večera: 103 EUR na dospelú osobu a 48 EUR na dieťa (6-12 rokov), ktorá sa platí na mieste.

Aktivity v cene

kardio a fitness vybavenie.

Deti

Detská postieľka: zadarmo, Playroom.

Domáci maznáčikovia

domáce zvieratá povolené len na vyžiadanie, 25 EUR na noc, platí sa na mieste bez stravy ().

0220 665 410 Číslo zájazdu: 932 517
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií