Hotel Deevana Patong Resort & Spa

  Thajsko, Phuket, Patong Beach

Deevana Patong Resort & SPA

    Thajsko, Phuket, Patong Beach
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program
1: ODLET Z PRAHY (VIEDNE)

Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.
2: PRÍLET DO BANGKOKU

Prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, ubytovanie.
3: BANGKOK

Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t ryžu zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si Prezrite kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)
4: BANGKOK - PHUKET

Raňajky, transfer na letisko v Bangkoku, 90-minútový let na ostrov Phuket, ktorý je turistami nazývaný perlou v Andamanskom mori. Transfer do Vášho hotela, ubytovanie.
5 - 13: PHUKET

Raňajky. Voľný program. Ostrov Phuket sa nachádza 700 km južne od Bangkoku. Je to najväčšie, zároveň však najdrahšie z thajských letovísk. Ostrov ponúka nepreberné množstvo aktivít od športového vyžitia na pláži až po zaujímavé výlety do blízkeho i vzdialenejšieho okolia. Večer sa ponúka návšteva centra nočného života na pláži Patong s mnohými barmi, krčmičkami a klubmi.
14: PHUKET - BANGKOK - PRAHA (VIEDEN)

Raňajky. Transfer na letisko, odlet do Bangkoku a následne do Prahy (Viedne).
15: PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE)
Popis hotelu Deevana Patong Resort & SPA **** 3*
Popis: hotel sa nachádza v rušnej letovisku Patong na ostrove Phuket, kúsok od piesočnatej pláže. Hotel je umiestnený do tropickej záhrady s jazierkami. Reštaurácia sa nachádzajú v blízkosti hotela, nákupné centrum je vzdialené len niekoľko minút chôdze. Hotel ponúka niekoľko typu ubytovania. V základnej ponuke sú izby vo krídle deluxe wing deluxe.
Vybavenie: reštaurácia, bar, konferenčná miestnosť, izbový servis, práčovňa.
Pláž: piesočná pláž je od hotela vzdialená cca 600 metrov.
Zábava a šport: bazény, detský bazén, posilovňa, wellness centrum, vodné športy na pláži.
Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte v hotelovej reštaurácii.
Vybavenie izieb: izby sú vybavené individuálnou klimatizáciou, SAT-TV, chladničkou, trezorom, Wi-Fi, kútikom pre prípravu čaju / kávy, kúpeľňou s WC.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Deevana Patong Resort & Spa ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 600 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 904 116
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-deevana-patong-resort-spa-phuket-thajsko-z904116/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Thajsko

V juhovýchodnej Ázii na vás čaká kúzlo nefalšovanej exotiky, Thajsko. Objavte pri svojich ďalekých cestách miesto, kde sa snúbi fascinujúca starodávna kultúra so silou ázijského ekonomického tigra. Tropické podnebie Thajska umožnilo vznik unikátnych prírodných zaujímavostí a vytvára tak ideálne podmienky pre exotickú dovolenku. Centrom krajiny je kozmopolitný Bangkok, nazývaný aj Benátky Východu. Bangkok je sídlom kráľovskej rodiny a predstavuje spojnicu všetkých hospodárskych, priemyselných a finančných tepien. Zároveň je aj najdôležitejším thajským prístavom. Prírodné krásy reprezentujú národné parky Kaeng Krachan a Khao Lak, kultúru zasa najväčšie sochy Budhu na svete v početných chrámoch po celej krajine. Najobľúbenejšou dvojicou prímorských letovísk je Pattaya a Phuket. Miestne pláže sú cestovateľmi a turistami právom označované ako jedny z najkrajších na našej planéte. Thajsko je krajina tajov, objavovania, exotiky a jej kúzlo si vás získa už pri prvej návšteve.

Thajsko - viac informácií