Hotel Villa Degli Olivi

  Taliansko, Toskánsko, Castiglion Fiorentino

DEGLI OLIVI

  Taliansko, Toskánsko, Castiglion Fiorentino
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

pekná rekreačná vila postavená v typickom toskánskom štýle, bola kompletne zrekonštruovaná ale zachovala si pôvodný charakter. Vhodné pre spojenie relaxácie a prehliadok pamiatok.

Ubytovanie

vkusne zariadený priestranný apartmán s vybaveným kuchynským kútom, umývačka riadu, kávovarom, TV/SAT, DVD prehrávačom, žehlička a žehliaca doska, práčka. VILLA DEGLI OLIVI 15: (360 m2, max. 15 osôb) na prízemí - vchod z verandy so záhradným nábytkom, obývacia izba s kuchynským kútom a krbom, SPR+WC, práčovňa a SPR+WC. Na 1.poschodí (prístup vonkajšími alebo vnútornými schodmi) - obývacia izba so samostatným lôžkom, tri spálne s dvomi lôžkami, SPR+WC, vaňa+WC, terasa. Podkrovie - štyri spálne dvomi lôžkami, 2xSPR+WC, vaňa+WC.

Postieľka

na vyžiadanie, nutné objednať pri rezervácií, zdarma.

Služby

veľká záhrada s vysadenými olivovníkmi, bazén (6x12 m, hĺbka 1,20-3,00 m, otvorený 27/4-12/10) s ležadlami, altánok so záhradným nábytkom, ohnisko, barbecue, detské ihrisko, súkromný tenisový kurt (2 km) - spoločný s hosťami z COLLINA DEI FIORI a CASALE IL TRECENTO. K dispozícií Wi-Fi (zdarma).

Parkování

pri vile (môže byť kryté).

Vzdialenosť od centra

Castiglion Fiorentino 1,5 km.

Zviera

povolené, na vyžiadanie, 6 €/deň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Degli Olivi ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 631 621
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-degli-olivi-toskansko-taliansko-z1631621/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií