Hotel Vila Dese Radojkovič

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podgora

DESE 5

  Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Podgora
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvodní popis

Pckód objektu: 11009
Příjemný apartmán v domě pouhých 50 m od pláže a poblíž nábřežní promenády. Parkování (bez poplatku) na parkovišti 150 m od objektu. Dojezd k domu na vykládání zavazadel možný. Wifi a klimatizace zdarma.

Popis objektu

Místnosti: 1. patro: obytná místnost (1 x rozkládací křeslo - přistýlka, 1 x přistýlka, kuchyňský kout, jídelní kout, terasa), koupelna (wc, sprch. kout), ložnice (1 x manželské lůžko), ložnice (1 x manželské lůžko), samostatné wc (wc)

Vybavení objektu

klimatizace v ceně, lednička 1, Internet wifi v ceně, vaření: kombinovaný sporák s elektrickou troubou, el. plotýnek: 2, plyn. plotýnek: 2, domácí zvíře: ne, možnost kouření: ne

Exteriér

parkování otevřené mimo pozemek (150 m od objektu, na parkovišti zdarma, dojezd k domu na vykládání zavazadel možný)

Další vybavení

zahradní nábytek plastový

Okolí

Centrum města: Makarska 10 km
Moře: 100 m
Obchod: 20 m
Restaurace: 20 m

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Dese Radojkovič
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 555 653
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-dese-5-makarska-riviera-chorvatsko-z555653/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií