RIU La Gemma Dell'Est Hotel

  Tanzánia, Zanzibar, Nungwi

RIU La Gemma dell’ Est

    Tanzánia, Zanzibar, Kendwa
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program
1: ODLET Z VIEDNE

Odbavenie na letisku vo Viedni 2 hodiny pred plánovaným odletom. Odlet na Zanzibar s prestupom v Dohe.
2 - 9: POBYT NA ZANZIBARE

Skorý ranný prílet na Zanzibar. Uvítanie na letisku a transfer do hotela podľa výberu. Voľný program. Pobyt pri mori s raňajkami či službami All inclusive. Možnosť pozorovania koralov - necelých 500 m od pobrežia, kam je možné pri odlive, hlavne na východnom pobreží, prísť peši (až k útesu) a pozorovať bohatý podmorský život (obuv do vody je nutná). Odporúčame využiť bohatú ponuku fakultatívnych výletov. Je možné navštíviť starobylé centrum mesta Zanzibar – Stone Town, ďalej sú veľmi obľúbené výlety do oblasti Kizimkazi - s pozorovaním delfínov, rybárčenie, návštevy fariem na pestovanie korenín, ktorých vôňa sa tiahne celým ostrovom, a taktiež návšteva pôvodného pralesa, jediného miesta, kde žijú guerézy pláštikové.
10: ODLET DO VIEDNE

Celý deň voľno na relax a kúpanie. Vo popoludňajších hodinách (cca o 14:30 hodine) transfer na letisko, odlet do Viedne.
11: PRÍLET DO VIEDNE

Prílet do Viedne v ranných hodinách.
ORIENTAČNÝ LETOVÝ PORIADOK:
QR0184 VIEDEŇ DOHA 16:10 23:20
QR1351 DOHA ZANZIBAR 02:20 08:20
QR1351 ZANZIBAR DOHA 17:15 23:25
QR0189 DOHA VIEDEŇ 02:25 06:10
Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !
Popis hotelu RIU La Gemma dell’ Est 5*

Popis: luxusný hotel postavený skôr v modernom európskom štýle so 138 prízemnými izbami umiestnenými nad plážou v krásnej tropickej záhrade leží na severe ostrova priamo pri pláži Kendwa, cca 60 min jazdy od letiska Zanzibar. Hotel je vhodný pre náročných klientov.

Vybavenie: 4 reštaurácie, 3 bary, bazén s jacuzzi, obchod, konferenčná miestnosť, business centrum s WiFi pripojením, zmenáreň, za poplatok: masáže a kúpele, práčovňa, internet, stráženie detí a lekár na telefóne.

Pláž: krásna piesočná pláž Kendwa priamo pred hotelom.

Zábava a šport: fitnes centrum, animačné programy, tenisový kurt, šnorchlovanie, za poplatok: centrum vodných športov (katamarány, windsurfing, kanoe, plachtenie, vodné lyže, wakeboarding, jazdy na banáne, rybárčenie), potápačské centrum PADI.

Stravovanie: All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje miestnej výroby, pivo, víno od 08:00 do 01:00 , snacky počas dňa, slnečníky a ležadlá pri bazéne i na pláži, požičanie osušiek na pláži, denné cvičenie, neprofesionálne vybavenie na windsurfing, kanoe, plážový volejbal, futbal, knižnicu, stolný tenis, disko, animačné programy. Ostatné športy za poplatok.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC a bidetom, sušič vlasov, individuálne nastaviteľná klimatizácia, stropný ventilátor, moskytiéra, TV SAT, telefón, elektronický trezor, minibar, príslušenstvo k príprave kávy a čaju, detektor dymu, dáždniky, terasa s výhľadom na oceán. V základnej cene je kalkulovaná izba Standard. (Detská cena platí pre 1. dieťa vo veku do 12 rokov.)

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na požiadanie - Junior Suite.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

RIU La Gemma Dell'Est Hotel *****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 150 642
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-riu-la-gemma-dell-est-zanzibar-tanzania-z1150642/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Tanzánia

Tropický africký raj Tanzánia má veľkú výhodu, že sem môžete za teplom a tropickým počasím cestovať kedykoľvek počas celého roka. Ak by sme však chceli zistiť, kedy je v priebehu roka najvhodnejší čas pre návštevu exotickej Tanzánie, tak pre cestu do severnej Tanzánie a na ostrovy je ideálne obdobie od júla do októbra a od decembra do marca. Pre južnú Tanzániu je to jún a pre západnú máj až október. Tanzánia vznikla zlúčením dvoch pôvodne nezávislých štátov, a to Tanganiky, ktorá leží pri rovnomennom jazere, a Zanzibaru. Krajina na východe Afriky pri Indickom oceáne ťaží najmä z dvoch oblastí cestovného ruchu. Tou prvou sú početné prírodné rezervácie, najznámejšie národné parky na svete a majestátne hory na čele so známym Kilimandžárom. Druhú oblasť tvorí nádherné pobrežie Indického oceánu a ostrov Zanzibar, kde sú jedny z najkrajších pláží na svete.

Tanzánia - viac informácií