Hotel Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa

  Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras

Dreams Aventuras Riviera Maya

    Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

tento luxusný All inclusive 5-hviezdičkový hotel sa nachádza v odľahlej zátoke v pôvabnej prístavnej dedine s jachtami a predstavuje nezabudnuteľný únik do tropickej destinácie so zábavou pre celú rodinu. Potápajte sa v trblietavých vodách Karibského mora, preskúmajte neďaleké mayské ruiny Tulumu, relaxujte pri masáži alebo si oddýchnite v bare pri bazéne. Zahrajte si golf alebo minigolf, vychutnajte si svetovú kuchyňu s možnosťou stravovania pre deti alebo si zaplávajte s hravými delfínmi. Či už hľadáte dobrodružstvo a vzrušujúcu rekreáciu alebo relax a načerpanie nových síl, to všetko objavíte v Puerto Aventuras v Mexiku – jednom z najkrajších skrytých klenotov Karibiku. Ak ste náročnejší na súkromie a luxus, môžete si zvoliť upgrade služieb v Preffered clube. Hotel je od letiska v Cancúne vzdialený necelých 80 km, cca 70 minút jazdy autom.

Vybavenie

24-hodín otvorená recepcia, fitness centrum, SPA so saunou a rôznymi procedúrami, kaderníctvo, detský klub (3-12 rokov, 13-17 rokov), 2 bazény, 2 vonkajšie jacuzzi, reštaurácie (Bareffot Grill, Coco Café/Gelato Factory, mexická reštaurácia El Patio, sushi lounge Gohan, Oceana – seafood reštaurácia, talianska reštaurácia Portofino, Seaside Grill, World café – bufetová reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou), bary (plážový bar Barracuda, music lounge Desires, swim-up Manatees, swim-up Sugar Reef).

Pláž

piesková pláž pri hoteli.

Zábava a šport

fitness centrum, SPA, požičovňa bicyklov, plážový volejbal, jóga, aerobik, vodný aerobik, úvodná hodina potápania v bazéne, nemotorizované vodné športy, potápanie za poplatok, premietacie plátno na pláži, hudobné show, tematické večery, festivaly, hodiny tanca, španielčiny či miešania koktejlov, golf v blízkosti (za poplatok).

Stravovanie

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje.

Vybavenie izieb

305 izieb, spálňa s 1 posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, kúpeľňa s WC a sprchou, hygienickými potrebami, pracovný stôl, šatník, klimatizácia, minibar, TV, Wi-Fi pripojenie, balkón/terasa s výhľadom na bazén. V základnej cene je izba Deluxe pool view.

Poznámka
Preffered Club Zvoľte si upgrade služieb v programe Preferred Club a vychutnajte si rozšírené služby concierge, exkluzívny prístup do salónika Preferred Club a vyhradených priestorov v celom rezorte, vylepšenú suitu v prémiovej časti rezortu a vylepšené vybavenie izieb. Preffered club zahŕňa personalizovaný check-in a check-out, kontinentálne raňajky, teplé a studené predjedlá, vynikajúce dezerty a prémiové likéry, upgrade minibaru, upgrade hygienických potrieb v kúpeľni, noviny zdarma, prístup do privátneho lougne, zadarmo vstup na hydroterapiu (1 x za pobyt). Typy izieb sú: Deluxe Pool View, Deluxe Ocean View, Deluxe Marina View, Family Room Pool View, Family Room Ocean View. Club Level: Honeymoon Hot Tub Marina View, Honeymoon Hot Tub Ocean View, Preffered Club Marina View, Preferred Club Ocean View, Preferred Club Swim Out, Preferred Club Family Ocean View, Master Suite Ocean View, Preferred Club Master Suite Ocean View.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Dreams Aventuras Riviera Maya *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Playa del Carmen, Puerto Aventuras
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 412
Dnes 8–16 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Dreams Aventuras Riviera Maya
    Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras

Cena
3 248 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 412

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 849,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €