Hotel Dreams Tulum Resort & Spa

  Mexiko, Quintana Roo, Tulum

Dreams Tulum Resort & Spa

    Mexiko, Quintana Roo, Tulum
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

vyhnite sa ruchu a zhonu v Cancúne a príďte do tropickej oázy, ktorá sa nachádza len 85 minút od letiska a 5 minút od eko-chic mestečka Tulum. Počúvajte svoje telo a spojte seba samého s prírodou, je to jednoduché, tu v rezorte obklopenom 44 úchvatnými akrami pobrežia a džungle. Začnite svoje ráno starostlivosťou o seba jógou na rozsiahlej, pokojnej pláži. Vyplňte svoje popoludnia dobrodružstvami pri miestnych rodinných atrakciách, ako sú staroveké mayské ruiny a prírodný aquapark Xel-Ha, alebo si odpočiňte pri bazéne s osviežujúcim chladeným nápojom alebo tropickým kokteilom. Váš zážitok umocní Unlimited-Luxury program, ktorý tento rezort poskytuje. Budete sa cítiť znovuzrodení, omladení, kultúrne obohatení a plní nezabudnuteľných zážitkov.

Vybavenie

24-hodín otvorená recepcia, parkovisko, fitness centrum, SPA centrum, 2 bazény (aj s vyhrievaným relaxačným bazénom), vodný park so šmykľavkami, reštaurácie (Barefoot Grill, francúzska la carte reštaurácia Bordeaux, Coco Cafe – Premium coffee a snacks, mexická la carte reštaurácia El Patio, suhi reštaurácia Gohan, Himitsu s pan-ázijskou kuchyňou, talianska reštaurácia Portofino, la carte Seaside Grill, bufetová reštaurácia World Café s medzinárodnou kuchyňou, bary (Swim-up bar Manatees, lobby bar Rendezvous, spa bar Revive, športorvý Sky Bar, Smoothie Bar, plážový bar Sugar Reef, The Lounge bar).

Pláž

pekná pláž s bielym pieskom pri hoteli.

Zábava a šport

fitness centrum, tenis, vodný aerobik, plážový volejbal, plážový futbal, jóga, strečing na pláži, SPA centrum s rôznymi procedúrami, jacuzzi, masážami, detský klub Explorer´s Club (3-12 rokov), Core Zone Teens Club, vodný park, stolný tenis, stolové hry, pool party, úvodná hodina potápania v bazéne, kajaky, šnorchlovanie, katamarány, potápanie (za poplatok), tematické večere, obrovská obrazovka na premietanie filmov, hodiny varenia a miešania kokteilov, hodiny tanca a španielčiny, denné a večerné animácie.

Stravovanie

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje.

Vybavenie izieb

izba disponuje kúpeľňou s WC, sušičom vlasov, hygienickými potrebami, spálňou s posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, Wi-Fi pripojením, minibarom, balkónom/terasou so sedením, s hojdacou sieťou a výhľadom do záhrady. V základnej cene je izba Deluxe Garden view. Na izbe je možné ubytovať 2 dospelé osoby + 1 dieťa do 12 rokov (izba s King size posteľou) alebo 4 hostí v zložení maximálne 3 dospelé osoby (izba s Double beds posteľami).

Poznámka
Club Level (Preffered Club)
  • Personalizovaný check-in a check-out
  • Personalizovaný concierge servis
  • Raňajkový servis
  • Poobedňajšie teplé a studené hors d´oeuvres
  • Exkluzívne dezert a prémiové likéry
  • Exkluzívne Club suity v prémiovej lokalite
  • Upgrade minibaru
  • Upgrade hygienických potrieb v kúpeľni
  • Súkromná Preffered Club časť pláže

Typy izieb sú: Deluxe Garden View, Deluxe Garden View Adults Only Section, Junior Suite Garden View, Family Suite Deluxe Garden View, Deluxe Ocean View, Deluxe Junior Garden View. Club level: Preferred Club Junior Suite Garden View, Preferred Club Junior Suite Ocean View, Preferred Club Deluxe Garden Swim Out, Preferred Club Deluxe Garden Swim Out Adults Only Section, Preferred Club Junior Suite Ocean Front, Preferred Club Honeymoon Suite Ocean Front, Preferred Club Hacienda Suite, Preferred Club Hacienda Presidental Suite.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Dreams Tulum Resort & Spa *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Tulum, Tulum
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Dreams Tulum Resort & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 418
Dnes 8–16 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Dreams Tulum Resort & Spa
    Mexiko, Quintana Roo, Tulum

Cena
2 218 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 418

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 819,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €