Elisabethhotel Premium Private Retreat

  Rakúsko, Tirolsko, Mayrhofen

Elisabethhotel Premium Private Retreat ****sup.

  Rakúsko, Tirolsko, Zillertal, Mayrhofen
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Mayrhofen 200 m, Vlaková stanica: Mayrhofen 500 m, Letisko: Innsbruck 70 km, Ľadovec: Hintertux 17 km, Stredisko Nadmorská výška: 630 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Penken Mayrhofen 500 m, Beh na lyžiach: s dobrými snehovými podmienkami 50 m, skibus (ďalšia zastávka): pred domom, vstup na lyžovačku: nie, kyvadlová doprava do hotela: č.

všeobecné vybavenie

Recepcia, recepcia, hala / hala, salón, WLAN: zadarmo, topánka, lyžiareň, výťah, parkovisko: zadarmo, garáž: splatné na mieste Euro 15, - za deň, raňajková miestnosť, jedáleň, reštaurácia : a-la-Carte Mamma Mia, hotelový bar s krbom, terasa, knižnica, vinotéka.

Stravovanie

Polpenzia, Uvítací nápoj, Raňajky formou bufetu: Rozsiahle s organickým kútikom, Sekt, výber špeciálnych káv, diétne, od 15:00 do 17:00 hod. Koláče, popoludňajšie občerstvenie: teplé jedlo, občerstvenie , Večera (5 chodov): s výberom (2 polievky, 2 predjedlá, 3 hlavné jedlá vegetariánske, dezert, syrová doska).

Aktivity v cene

Posilňovňa: s kardio zariadením.

Domáci maznáčikovia

Len na vyžiadanie, platí sa 20 Euro, - na deň, platí sa na mieste bez stravy (max. 1 pes, nie je povolený v izbách a vo wellness centre).

Popis

V hoteli Elisabeth nájdete všetko, čo potrebujete na relaxáciu. Či už je to jednoducho mravčenie v exkluzívnych a individuálnych izbách a apartmánoch, alebo typicky tyrolská atmosféra v hotelovom bare s útulným otvoreným krbom alebo kulinárske špeciality podávané v príjemnej gurmánskej reštaurácii - tu nájdete skutočný Zillertaler pohostinnosť spárovaná s tým niečím zvláštnym.

vybavenie izieb

Detská postieľka nie je k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, sprcha / WC oddelene, Fén na vlasy, Župan na zapožičanie: bezplatne vrátane papuče na kúpanie vo wellness taške, balkón / terasa, Obývací priestor, Minibar: platí sa na mieste, Telefón, Káblová TV , WLAN: zadarmo, trezor: zdarma (Minisafe), nefajčiarske, postele nie je možné oddeliť (nie je možné TWIN).

typy izieb a apartmány

2 postele sprcha / WC / Balkony, Authenic, ~ 28 m2, 1 lôžko sprcha / WC / Balkony, autentické, ~ 28 m2, 2 postele sprcha / WC / balkón, extra, Premium, priestranná kúpeľňa s dažďovou sprchou, WC samostatné, bidet , ~ 50 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: 1.400 m2, Krytý bazén: s vírivkou, Parný kúpeľ: 3 x (Sole, Aroma), Sauna, Fínska sauna, Bio sauna, Infračervená kabína, Relaxačná miestnosť: s vyhrievanými lavicami vo vnútorných a vonkajších priestoroch, Sneh - fontána, otváracia doba: 07:00 - 19:00, bazénové sauny od 15:00 hodín alebo v prípade nepriaznivého počasia na požiadanie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Elisabethhotel Premium Private Retreat ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 494
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií