Hotel Estalagem da Ponta do Sol

  Portugalsko, Madeira, Ponta do Sol

ESTALAGEM PONTA DO SOL s pronájmem vozu

    Portugalsko, Madeira, Madeira fly & drive
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Moderní designový hotel Estalagem Ponta do Sol se nachází na útesu na jižním pobřeží Madeiry, pouhých 25 minut cesty od Funchalu. Jedinečná poloha hotelu ve Vás zanechá vzpomínku na dokonalé splynutí s přírodou.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici restaurace s výhledem na moře a personál, který se domluví jak anglicky, tak německy i francouzsky. K dispozici Vám taktéž bude místní průvodce po horách, samozřejmě za poplatek.

Vybavení pokoje

Všech 54 pokojů má vlastní koupelnu, balkon, ze kterého se můžete kochat pohledem na hory a oceán, televizi, minibar, kávovar, klimatizaci a trezor.

Sport a zábava

Hotel disponuje těmito sportovními zařízeními: venkovní bazén, vnitřní vyhřívaný bazén, jacuzzi, parní lázeň, malá posilovna, billiard, stolní tenis, půjčovna hosrkých kol, možnost dopravy do Funchalu, nebo na levády.

Náš názor

Jedinečná romantika pro každého náročného cestovatele.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Estalagem da Ponta do Sol ****
Typ pláže: kamenistá, obtiažny prístup, skalnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 278 417
Dnes 8–16 h

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií