Eva Mare Hotel & Suites

  Grécko, Kréta, Agia Pelagia

Eva Mare Hotel & Suites Adults Only

    Grécko, Kréta, Agia Pelagia, Kréta - Heraklion
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Dôležité upozornenie: Dôležité informácie: Vláda Grécka sa rozhodla pre pobytovú taxu (pobytovú taxu) pre pobyty od 01.01.2018. Tento pobytový poplatok platí každý hosť priamo v turistickom ubytovacom zariadení a závisí od typu a kategórie turistického ubytovania a dĺžky pobytu. Výška je medzi 0,50 € a 4,00 € za izbu / apartmán a noc. Pre výpočet dane z pobytu je rozhodujúca národná kategória.

Hotel je možné rezervovať len pre dospelých!

Ďalšie podrobnosti nájdete v časti „Poznámky“.

Dôležité upozornenie: Dôležité informácie: Vláda Grécka sa rozhodla pre pobytovú taxu (pobytovú taxu) pre pobyty od 01.01.2018. Tento pobytový poplatok platí každý hosť priamo v turistickom ubytovacom zariadení a závisí od typu a kategórie turistického ubytovania a dĺžky pobytu. Výška je medzi 0,50 € a 4,00 € za izbu / apartmán a noc. Pre výpočet dane z pobytu je rozhodujúca národná kategória.

PANORAMICKÝ POHĽAD MORA ...

VLASTNÉ TAVERN ... LOUNGE ...

Poloha: na svahu. Malá piesočnatá / kamienková pláž asi 100 m prístupná po schodoch. Na piesočnatú pláž a plážovú promenádu Agia Pelagia asi 1 km. Mini trh sa nachádza asi 150 metrov od hotela. Transfer z letiska Heraklion trvá približne 30 až 50 minút.

Vybavenie: Malý komplex s osobnou atmosférou je zvýšený s krásnym výhľadom na more. 48 izieb rozložených na 2-podlažnej hlavnej budove a prístavbe. Recepcia s recepciou, WLAN (vrátane), reštaurácia „Yamas“ (cca 20 m), taverna / bar s panoramatickým výhľadom. Vonku, malý bazén s morskou vodou, bar pri bazéne, ležadlá a slnečníky sú zahrnuté v bazéne na pláži za poplatok. Bazén a snack bar boli zrenovované v zime 2018/2019. Uteráky sú k dispozícii za zálohu.

Dvojlôžková izba (B1-2A) v hlavnej budove alebo prístavby, vybavené kávy / čaju, chladničkou, minibarom (na vyžiadanie, dodatočné poplatky sa vzťahujú), klimatizácia, trezor, satelitná TV, Wi-Fi (v cene), telefón, kúpeľňa s vaňou integrovaná sprcha, WC, sušič vlasov a balkón. Tiež s výhľadom na more (B2B) a kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom, rezervovateľné. Suity Superior (B2-3C) majú kombinovanú obývaciu izbu / spálňu a 1 samostatnú spálňu, kúpeľňu s vaňou s integrovaným sprchovacím kútom, DVD prehrávač a balkón s výhľadom na more, inak B2A. Tiež s balkónom alebo terasou (B2-3G), asi 60m2, s minibarom (v cene) a župany, rezervovateľné. Apartmán (B2-5E), asi 100m2, s 2 oddelenými spálňami (jedna s 2 pevnými samostatnými lôžkami), obývacia izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, kuchynský kút, klimatizácia (za poplatok), terasa s výhľadom na more, inak B2A. Všetky kategórie boli zrekonštruované 2017-2019.

Stravovanie: Raňajky , polpenzia alebo all inclusive. Raňajky formou švédskych stolov. Obed a večera 4-chodové menu (hlavné jedlo: výber z 3 jedál). Jedlá si môžete vychutnať v hotelovej taverne.

All Inclusive: raňajky formou bufetu od 07.30-10.00 hod., Kontinentálne neskoré raňajky 10.00-10.30 hod. Obed od 12:30 do 14:00, večera od 18:30 do 21:00. Na obed a večeru sa podávajú nealkoholické nápoje, voda, domáce víno a pivo. Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 hod., Zmrzlina, torta, toast, káva a čaj od 11.00 do 18.00 hod.

Šport / Aktivity: Posilňovňa.

Info: Transfer autobusom nemôže ísť priamo do hotela, hotel je prístupný cez široké schody (cca 100 m). Kategória krajiny: C.

Informácie o rezervácii: Minimálny vek je 17 rokov. Nie je vhodný pre hostí so zníženou pohyblivosťou v dôsledku umiestnenia hotela na svahu. Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Eva Mare Hotel & Suites ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Wichtiger Hinweis: Wichtige Information: Die Regierung Griechenlands hat beschlossen, für Aufenthalte ab 01.01.2018 eine Touristenabgabe (Aufenthaltssteuer) zu erheben. Diese Aufenthaltssteuer ist von jedem Gast direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen und richtet sich nach Art und Kategorie der touristischen Unterkunft sowie der Aufenthaltsdauer. Der Betrag liegt zwischen 0,50 EUR und 4,00 EUR pro Zimmer/Appartement und Nacht. Bitte beachten Sie, dass die Landeskategorie ausschlaggebend ist für die Berechnung der Aufenthaltssteuer.




Das Hotel ist nur für Erwachsene buchbar!

Weitere Details finden Sie unter 'Hinweise'.




Wichtiger Hinweis: Wichtige Information: Die Regierung Griechenlands hat beschlossen, für Aufenthalte ab 01.01.2018 eine Touristenabgabe (Aufenthaltssteuer) zu erheben. Diese Aufenthaltssteuer ist von jedem Gast direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen und richtet sich nach Art und Kategorie der touristischen Unterkunft sowie der Aufenthaltsdauer. Der Betrag liegt zwischen 0,50 EUR und 4,00 EUR pro Zimmer/Appartement und Nacht. Bitte beachten Sie, dass die Landeskategorie ausschlaggebend ist für die Berechnung der Aufenthaltssteuer.




PANORAMABLICK AUF DAS MEER ...

EIGENE TAVERNE ... LOUNGE ...




Lage: Am Hang gelegen. Kleiner Sand-/Kiesstrand in ca. 100 m über Treppen erreichbar. Zum Sandstrand und der Strandpromenade von Agia Pelagia etwa 1 km. Ein Minimarkt befindet sich ca. 150 m entfernt. Die Transferzeit vom Flughafen Heraklion beträgt ca. 30 bis 50 Minuten.




Ausstattung: Die kleine Anlage mit persönlicher Atmosphäre ist erhöht gelegen mit tollem Blick auf das Meer. 48 Zimmer, verteilt auf das 2-stöckige Haupt- und Nebengebäude. Empfangsbereich mit Rezeption, WLAN (inklusive), Restaurant 'Yamas' (ca. 20 m entfernt), Taverne/Bar mit Panoramablick. Im Außenbereich kleiner Meerwasserpool, Poolbar, Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr. Der Poolbereich und die Snackbar wurden im Winter 2018/2019 renoviert. Badetücher sind gegen Kaution erhältlich.




Unterbringung: Doppelzimmer (B1-2A) im Haupthaus oder Nebengebäude, ausgestattet mit Kaffee-/Teezubereiter, Kühlschrank, Minibar (auf Anfrage; gegen Gebühr), Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne mit integrierter Dusche, WC, Föhn und Balkon. Auch mit Meerblick (B2B) und Bad mit Badewanne oder Dusche, buchbar. Superior-Suiten (B2-3C) verfügen über einen kombinierten Wohn-/Schlafraum und 1 separates Schlafzimmer, Bad mit Badewanne mit intergrierter Dusche, DVD-Player und Balkon mit Meerblick, sonst wie B2A. Auch mit Balkon oder Terrasse (B2-3G), ca. 60 qm, mit Minibar (inklusive) und Bademänteln, buchbar. Ferienwohnung (B2-5E), ca. 100 qm, mit 2 separaten Schlafzimmern (eins mit 2 feststehenden Einzelbetten), Wohnzimmer, Bad mit Dusche, Küchenzeile, Klimaanlage (gegen Gebühr), Terrasse mit Meerblick, sonst wie B2A. Alle Kategorien wurden 2017-2019 renoviert.




Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension oder All Inclusive. Frühstücksbuffet. Mittags und abends 4-Gänge-Menü (Hauptgang: Auswahl zwischen 3 Gerichten). Die Mahlzeiten nehmen Sie in der hoteleigenen Taverne ein.




All Inclusive: Frühstücksbuffet von 07.30-10.00 Uhr, kontinentales Spätaufsteherfrühstück 10.00-10.30 Uhr. Mittagessen von 12.30-14.00 Uhr, Abendessen von 18.30-21.00 Uhr. Zu Mittag- und Abendessen gibt es Softgetränke, Wasser, Hauswein und Bier. Ausgewählte alkoholische und alkoholfreie Getränke von 11.00-23.00 Uhr sowie Eiscreme, Kuchen, Toast, Kaffee und Tee von 11.00-18.00 Uhr.




Sport/Unterhaltung: Fitnessraum.




Info: Der Transferbus kann nicht bis direkt vor das Hotel fahren, das Hotel ist über breite Treppen erreichbar (ca. 100 m). Landeskategorie: C.




Buchungshinweis: Das Mindestalter beträgt 17 Jahre. Nicht geeignet für Gäste mit eingeschränkter Mobilität aufgrund der Hanglage des Hotels. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 469
Dnes 8–16 h

Lokalita

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií